Nu cred în reţele de socializare şi nu cred în bloguri. Nu cred că  internetul înseamnă ceva în plus decât informare. Nu cred în tineri internauţi…

Un architect tânăr mi-a spus cândva  “Dle Gelu aveţi atâtea materiale deosebite, vorbiţi atât de frumos despre ele şi staţi cu ra……tul ăla de site? Impertinenţa tinereţii, mi-am zis.

Nu credeam prea mult. Până când odată cu acest proiect l-am cunoscut pe Alex. Un tânăr student la informatică, volubil, comunicativ. Priceput în lumea virtuală, agreabil în lumea reală.

Lucrând şi discutând cu Alex am început să cred. Lucrând şi discutând cu Alex mi-a revenit speranţa. Pentru că Alex are 20 de ani!

Internetul, calculatorul nu anulează lectura, frumosul sau natura. Internetul, calculatorul indepărtează de viaţa reală doar pe cei slabi.

Un prieten arhitect, ceva mai în vârsta decât mine, fuge cât poate de computer. Eu îl folosesc la minimum. “ Hodorogi “ ar spune elegant colegii lui Alex. Prietenul meu, arhitectul, spune că oamenii vor case mari şi vor să trăiască în interior. Eu cred că tinerii petrec prea mult timp în internet.

Alex mi-a produs o schimbare fundamentală în gândire: mi-a redat speranţa în tinerii noştrii şi m-a convins să folosesc adecvat internetul. Şi ca în tot ce am făcut până acum, o să incerc să învăţ să comunic prin acest blog şi să il fac cât mai atractiv în domeniu.

Nu va fi simplu dar nici imposibil. Aşa cum siteul nostru este perfectibil si va fi îmbunătăţit continuu şi blogul va avea din ce în ce mai multe de spus. Despre frumos. Despre natură şi locuire sănătoasă.

Vom scrie regulat împreună cu profesionişti. Eu sunt optimist şi cred că voi reuşi cu siguranţă,  şi cu ajutorul lui Alex.

Mă ajuţi Alex, nu-i aşa?

One Thought on “Mă ajuţi, Alex?

  1. Sigur că da, domnule Gelu.
    Sunt aici, sunt activ și sunt receptiv ca întotdeauna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation