Finisajul lucios, dar mai mult luciu inalt („high gloss”) este pe val. Toate zonele de utilizare beneficiaza de aerul elegant si cromatica variabila ale acestui finisaj. In Europa cel putin (daca nu in intreaga lume), predomina in interioare.

Ne-am obisnuit sa ne racordam cu ceva intarziere oricarui curent in designul interior. Asa se intampla si in acest caz. Luciul realizat pe foi de pal nu sare de medie. Ceva mai bun este cel realizat pe mdf infoliat. Insa toate cele enumarate mai sus sunt limitate cromatic la cateva culori de baza.

Vopsirea permite accesarea unui numar deosebit de mare de culori. Mai permite utilizarea unor placi suport de grosimi variabile, lucru important in design. Toata suprafetele aceleasi placi pot avea acelasi finisaj (nu se mai fac cantuiri) rezultind o estetica ridicata.
Mediile speciale, cu umiditate ar fi solicitat placa. Placa vopsita este „sigilata” integral prin vopsire!
Rezista mult mai bine in aceste medii.   

Au aparut greu companii care sa realizeze luciu inalt si o vopsire de calitate deoarece producatorii de mobila au promovat execesiv pal-ul melaminat lucios atunci cand clientul a dorit vopsit lucios

Insa piata s-a schimbat, clientul final alege in cunostinta de cauza si cere explicit produsul mdf vopsit, mobilier din si cu mdf vopsit, mat sau lucios! A invatat chiar sa discearna intre diferite produse vopsite.
Stie sa intrebe de gradul de luciu si a invatat sa aprecieze macar prin metode comune acest lucru. Cel mai simpla este de a privi o sursa de lumina in suprafata lucioasa. La un luciu bun, sursa de lumina se vede bine, clar conturata! Altfel, luciul este luciu dar nu este suficient de bun si lucru acesta se vede la multe vopsitorii!

Am fost intrebat despre repetabilitatea culorii: ce facem dupa o vreme cand vom mai vopsi o placa in aceeasi culoare. Intrebati si dvs furnizorul dvs. Teoretic orice culoare la care s-a respectat reteta, adica culoarea initiala este bine facuta conform unuia dintre coduri, poate fi oricand repetata.

 Producatorii de mobila cauta continuu surse mai ieftine (si pe buna dreptate). Au aparut si furnizori de mdf vopsit cu preturi mai mici (Oricum pretul produsului la noi este sub jumatate din media europeana chiar si cel mai mare!).

Din nefericire, multi spun ca stau cu grija pana „iese” produsul care are uneori incluziuni de praf, par, canturi scurse sau grad de luciu mai mic! Altii fac un produs rezonabil insa nu respecta nicicum termenele! Insa promovarea unor produse de calitate redusa face sa scada increderea clientului final in mobila romaneasca si orientarea catre produse importate.

Multi se bucura ca au economisit 100 eur la o mobila de cateva mii, dar uita ca un client dezamagit nu va mai aduce altii! 

Noi vindem un produs de calitate, de calitate comparabila cu cele mai pretentioase produse din vest. Acest lucru este confirmat de catre clientii nostri actuali care, folosesc semifabricatele de mai bine de doi ani! Produsul furnizat de Gelu Trading Company este testat si corespunde standardelor si foarte important, produsul si serviciile sunt reconfirmate in timp!
Materialele folosite la vopsire, tehnologia, specializarea personalului si seriozitatea fac ca produsul sa fie cel mai bun in piata.

Investitorul a lucrat cativa ani ca vopsitor  la una dintre companiile europene producatoare de mobilier de bucatarie si a deprins tehnologia la cele mai inalte standarde. Stie cel mai bine in piata romaneasca ca suprafata trebuie sa-si pastreze calitatile in timp!

Am pus la punct un program de bonificatii pentru clientii nostri care folosesc produsul in mod frecvent, program care le permite micsorarea costurilor.
Produsele pot fi ambalate cu grad de protectie maxima si vor fi protejate pana dupa montaj! Gama de culori este conform codurilor Ral si Ncs, acelasi pret indiferent de nuanta! Livram pe mdf de grosime 18, 36, 54 mm, o fata sau doua fete.

Un produs specific este usa cu frezare in cant, grosime 22mm care nu mai are nevoie de maner!
Nu avem cantitati minime de comanda.
Puteti vedea oricand produsele vandute ca mostre, dar si puse in opera pe mobilierul din magazin care este utilizat la maximum si sters zilnic!   

     

 

 

 

 

 

3 Thoughts on “Mdf vopsit lucios sau mat pentru mobila moderna si de calitate

  1. pop vasile on 29 noiembrie 2011 at 19:11 said:

    ma intereseaza MDF lucios ptr. aprovizionare., sau comanda mobilier di mdf

  2. pop vasile on 29 noiembrie 2011 at 19:12 said:

    ma interreseaza aprovizionare cu mdf lucios si comanda mobilier din mdf

  3. pompiliu on 25 martie 2012 at 10:01 said:

    Buna ziua, activez in domeniu de aproximativ 13 ani in Grecia si as fi interesat de o asociere in vederea desfasurarii de productie in Timisoara. Posed spatiu si scule profesionale,putem discuta mai multe in c ontinuare,daca sinteti interesat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation