Vanzari, achizitii, depozitare, logistica, marketing, design de produse sunt cateva directii pentru care organizatia noastra cauta coechipieri.

Seriozitatea, nivelul ridicat al demersului nostru tehnico-comercial sunt cunoscute in piata de profil. Colaboratorii nostri sunt bine pregatiti si apartin unei echipe speciale.

Am muncit serios in ultimii zece ani. Punem zi de zi alaturi produse noi, dar si cunostinte, atitudine si performanta. Am castigat increderea unor parteneri si furnizori puternici din Europa, dar si increderea clientilor nostri. Oamenii care vin sa lucreze la noi sunt determinati, harnici si … le place studiul.

 Avem un climat de munca serios si sanatos si punem mare pret pe studiu si cunostinte.

 Un asistent manager care intelege bine specificul acestui post, are cunostinte variate, disponibilitate, spirit comercial, prezentabila si cu simtul umorului ar avea ce sa invete.

Un agent de vanzari dinamic, tehnic, cu aplomb si energie ar avea satisfactii profesionale si materiale.

Un designer (architect de mobilier) care are bune cunostinte despre tendintele la zi in mobilierul de cea mai buna calitate si este pregatit pentru designul de produs (fara multe restrictii) ar avea locul potrivit de manifestare.

 Un tamplar istet, tehnic, cu ceva cunostinte PC si carnet de conducere, prezentabil probabil ca nu va castiga cat si in productie, dar va avea sansa sa devina curand un bun reprezentant tehnico-comercial!

 Pentru aprovizionare, un economist sau un inginer riguros, dar cu disponibilitate pentru comunicare care poate face o munca de birou si din cand in cand vizite externe ar avea parte de un format provocator.

De asemenea mai sunt posturi disponibile pentru lucrator depozit si gestionar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation