Luciul sticlei este idealul in cazul materialelor vopsite. Este referinta de la care se fac aprecierile.

Compania noastra vinde mdf cu luciu inalt, cu cel mai ridicat standard de calitate din piata. Pentru ca oferim orice culoare din paletarele RAL sau NCS ni s-a cerut sa vopsim si sticla. Orice grosime, orice culoare ca serviciu complementar alaturi de mdf-ul vopsit. Mai mult, vopsim si rama de aluminiu a usii.

Ceea ce propunem acum producatorului de mobila la preturi avatantajoase este sticla colorata laminata cu folie de calitate, intr-un sortiment de 80 de culori. Sticla sablata prin laminare este apropiata ca pret de sablarea chimica  si beneficiaza de calitate suplimentara: prin laminare se realizeaza si protectia utilizatorului la spargerea sticlei.

Prin crearea unor modele pe folia sablata se obtin efecte deosebite pe sticla clara prin alternanta intre suprafata sablata si cea clara.

O putem folosi in rame, usi glisante, placari de pereti, etc.

O alta categorie de produse din sticla este sticla personalizata cu imagini diverse care pot fi alese dintr-un portofoliu definit sau pot fi create la cerere dupa un model.

Un alt sortiment creat prin vopsire este categoria numita generic „Fantezii„. Este o sticla deosebita pentru o mobila deosebita, folosita adesea impreuna cu aluminiu vopsit sau mdf vopsit in aceeasi gama cromatica.

Termenul de executie este de maximum 10 zile pentru produsele executate la comanda.

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation