Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii organizat de APMR la Romaero este aproape gata de start. Din pacate, Bife a ramas istorie in colaborarea cu Asociatia noastra profesionala. Pacat, mare pacat pentru locatia Romexpo care anul acesta va fi cam pustie…

Cativa carcotasi exista si acum: „…vine valul doi de criza, de ce irositi banii…va veni lumea, etc, etc „. Daca existam, daca suntem „in putere” de ce sa nu luptam? Cine arata totusi pietei care este directia? Ce se mai intampla cu bransa? Cum ne mai intalnim?

Pentru prima data dupa multi ani am vazut o stare noua creata in jurul manifestarii si pentru manifestare. APMR si nepotelul inca mic ” Clubul roman de mobila” se zbat ca lucrurile sa iasa bine. Vad ca si organizatorul Euroexpo a inceput campania de promovare. Speram sa o tina tot asa si chiar mai abitir!  Publicul larg va avea ce sa vada. Intr-o piata in care comertul cam schioapata, in care mobila straina este adusa numai la „comanda” ,  in care nu prea mai gasesti obiecte de calitate, la SIM veti gasi cu certitudide  Calitate, Design si Rationalitate. Poate pentru prima oara producatorii romani sunt pregatiti si cu produse si cu servicii si cu preturi!

Nu va fi un targ fabulos de mare (desi s-a depasit spatiul de expunere de anul trecut),  dar va fi un targ rational si eficient. Clientii isi vor gasi mobila dorita, iar producatorii parteneriate corecte.Cred ca a venit si vremea acestor parteneriate. Ultimul an a demonstrat ca  ” bataiala ” in relatiile comerciale nu aduce beneficii. Produsele „ieftine” rezolva problema pe termen scurt, dar fara beneficii!

Noi venim cu un brand nou in portofoliul nostru -HETTICH si cu cateva noutati in zona suprafetelor decorative (sigur sunt si surprize).

Va invitam sa descarcati invitatia de participare. Va asteptam cu drag, colaboratori sau viitori colaboratori.

Pavilion 105, stand 30-31.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation