Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii a avut succes de la prima  editie. Gelu Trading Company a participat cu un stand mare care a fost apreciat de toata lumea si catalogat ca cel mai interesant si atractiv la sectiunea de materiale si accesorii.
Energia pozitiva degajata in jurul evenimentului, dorinta tuturor participantilor si organizatorilor de reusita, dorinta de a salva ideea de targ compromisa de vechiul organizator, reclama sustinuta si inspirata a organizatorului au dus la un aflux mare de vizitatori.
Firma noastra a venit la SIM cu intentia de a arata pietei ca mix-ul: calitate, design, rationalitate sta la baza preferintelor actuale ale clientului tot mai educat si atent. Si este cheia succesului pentru producatorii care isi propun sa reziste in piata. Desi unii l-au catalogat un stand cu „fite”, altii ca un stand cu multe lucruri inedite toata lumea a avut ce vedea.

Ca si unic distribuitor Hettich prezent la targ, am prezentat o gama larga de produse sub sloganul „Calitate germana, fabricat in Germania”. Sertare, balamale, sisteme de organizare pentru birou, corpuri de iluminat, sisteme pentru usi glisante, toate au fost puse in opera pe mobilier executat din mdf vopsit luciu inalt sau alaturi de materiale noi, moderne. Universul Hettich a beneficiat de  o prezentare pe masura si a atras atat public final, cat si producatori.

Ceea ce a atras in egala masura a fost partea de frumos. Produsele din mdf vopsit si mai ales calitatea premium a produselor vopsite lucios a atras multi cunoscatori. „Simfonia culorii”, cum am denumit noi acesta sectiune a aratat pietei ca se pot executa produse premium si in Romania, lucru remarcat si de vizitatorii straini.

Pentru prima data, intr-o zona publica am prezentat brandul DEPA care s-a intrecut pe sine, executand dintr-un produs comercializat de noi, si anume HPL Compact G-line, panouri decorative cu efecte spectaculoase realizate prin procedee inovatoare. Living-ul din mdf luciu inalt a fost echipat cu sertare Intivo negre, usi cu Aventos, toate echipate cu ServoDrive. A atras atat ca design dar mai ales prin spectaculozitatea deschiderilor.
Game noi de manere ProDecor de la Hettich, dar si Giusti au constituit deliciul clientului educat. O aplicatie spectaculoasa (si ca dimensiuni) a aratat ce se poate executa prin placare cu HPL. Forme mari, drepte, curbe, lipiri cu adezivi potriviti, au atras prin design si calitate. Scoala de Hpl si-a aratat roadele .

„Coltul verde” si anume zona de impletituri din rattan ,bambus puse in valoare prin executia unor corpuri de mic mobilier din lemn furniruit cu fete din impletitura de rattan a fost contraponderea la modernismul standului si o atractie speciala pentru cei indragostiti de natura. Si au mai fost si altele…
Alaturi de noi au fost cateva zile partenerii de la Hettich din reprezentata si din Germania care ne-au fost sprijin si care au urmarit indeaproape prestatia noastra si au ascultat opiniile clientilor nostri.

Ne place sa credem ca am resusit sa fim placuti tuturor, atat prin ceea ce am expus, dar si pentru modul in care am primit vizitatorii.

2 Thoughts on “Sim 2011 un succes pentru Gelu Trading Company si Hettich!

  1. Am fost si eu prezent acolo,la standul dumneavoastra.Sincer ma asteptam sa fie cave elegant si cu bun gust.Materialele noi si folia decorativa m-au atras cel mai mult.Fiind singurul stand care a oferit spre vizionare sistemul de glisare nou(imi cer scuze dar nu mai stiu cum se numea).Va trebui sa ajung pe la dumneavoastra sa achizitionez si eu catalogul de folii decorative SIBU.Sa fie intr-un ceas bun si sa nu facem niciodata rabat la calitate incercand sa obtinem preturi mai ieftine.

  2. Claudiu,

    Nu crezi ca a venit momentul sa „strangem” putin randurile aceia care gandim corect?
    Te astept oricand la o cafea,mai ales ca avem ce sa-ti prezentam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation