Sambata am vizitat Timon in Piata Constitutiei. Era gata gata sa tin drumul spre casa, desi as fi vrut sa vizitez ceea ce inseamna un targ imobiliar combinat cu mobila si decoratiuni. Si ma bucur ca trebuind sa fac fata unei promisiuni m-am dus.

Targ parca este mult spus. Insa o manifestare in centrul capitalei Romaniei merita atentia si nu are voie sa nu fie un eveniment.

Ofertele imobiliare nu m-au interesat mai mult desi, daca ei vand si noi mobilam sau vindem materiale.
M-a bucurat atentia acordata producatorului Merval care cu casutele lui din lemn a starnit curiozitatea si interesul unei mari parti dintre vizitatori!
Far-Est a colorat interiorul pavilonului. Bucatariile si dressing-urile sale pline de culoare, de viata, de vara au atras atat cuplurile tinere, cat si pe cele mature. Pe un soare de toamna rece venita devreme standul Far-Est stransese inauntru toata caldura verii!
Trecand pe langa standul Cripet unde am admirat o bucatarie cu usi din masiv am ajuns la SiPro a carui bucatarie tocmai fusese prezentata la tv ca „mobilier de lux”. Ce-i drept bucataria arata aici nu bine, foarte bine. Si…ne-am asezat pe canapelele de vis-a vis, tot marca SiPro  asteptand cate o cafea.
Nu stiu daca canapelele erau atat de confortabile sau masina de cafea avea ceva pentru ca probabil a fost una dintre cele mai dorite cafele.
Curand ni s-a alaturat si alt membru al Clubului de mobila, dl Dan Nae..care cu alura sa impunatoare a incarcat si mai tare canapeaua. Care a tinut destul de bine.
Cafeaua a fost deosebita si sederea la fel si la propriu si la figurat. Cafeaua de le SiPro pe canapeaua SiPro.
I-am admirat pe toti mobilistii de acolo care au lasat imobilismul si au iesit in piata. Am admirat efortul asociatiei care s-a vazut pe toate canalele media ca si la SIM.
Am avut o intalnire agreabila si niste discutii la fel cu Iuliu, cu Dan, cu Cristi. Pe canapelele SiPro sau la casuta Merval. Fiecare in parte, dar mai ales impreuna vor sa faca ceva mai mult. Vor sa schimbe,vor sa se adapteze. Eu sper din tot sufletul ca vor intelege ca au  nevoie de tinte mai mari, de obiective pe termen mai lung, de deziderate mai generoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation