targul de mobilier 2013In ultimele doua luni dar mai ales in ultima saptamana am fost intrebati daca mergem la targ si mai apoi de ce nu expunem.

Gelu Trading Company nu participa in acest an si nu va mai participa atata vreme cat formatul de targ nu se schimba. Suntem deschisi insa oricarei forme de manifestare care vine sa ajute clientii nostri. Pentru comerciantii de materiale tandemul APMR-ROMEXPO nu a gasit un format rezonabil. Mi-am exprimat public deja punctul de vedere si am demisionat din APMR.

Credem ca manifestarea trebuie sa existe si ca merita cateva ore din timpul dvs! Nu merge Gelu Trading Company, nu merg multi comercianti de materiale sau producatori de mobila moderna insa sunt destui producatori sau furnizori de materiale care expun. Este Blum, este Egger, sunt producatori de mobila seriosi precum Si-Pro, Profesional Design, Global Design, etc.targul_de_mobilier_

Organizatorii si-au dat mana si au scos un targ dupa 15septembrie cand incep scolile iar bucurestenii sunt acasa. Un pas inainte spre un numar de vizitatori mai mare. Din pacate nu au dorit sa tina cont de niciuna dintre propunerile venite din partea expozantilor!

Ca intotdeauna aveam ce prezenta la targ. De fapt suntem pregatiti in perioada targului in companie sa facem fata oricarei vizite: cataloage, mostre, demonstratii, protocol. Mai mult avem si un program promotional de vanzari la cateva categorii de produse deosebit de avantajos. Va fi afisat in pagina noastra de promotii!

 Targul de mobila ar trebui sa fie un eveniment major in viata companiilor din domeniu. Merita vizitat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation