global-design-bifesim-2015Destul de multe si e meritul companiilor.

Si unde sunt si echipe calde, primitoare, deschise a fost si mai frumos.

Toate intalnirile celor care nu au expus au avut loc in standul Global Design. De cativa ani colectivul acestei firme aduce la targ ospitalitatea lor caracteristica, placerea comunicarii si deschiderea deosebita. Cred ca toti furnizorii au cautat prajitura de casa caracteristica (si deosebita). Domnul Dan Nae a realizat prin personalitatea sa ceea ce nimeni nu a reusit pana acum sa faca: sa adune laolalta, zile in sir furnizori care au uitat ca sunt concurenti. Trebuie insa sa fii un individ bun, dar si destept sa poti face lucrul acesta: firma lui a avut cea mai mare vizibilitate si a plecat de la targ incarcata cu multa energie pozitiva!

Am vazut la Idezio o mobila deosebita. „Adevarata”. Din pacate echipa din stand a fost rece, preocupata, cu raspunsuri monosilabice, insa nu m-a impresionat atat de prost incat dupa doua vizite esuate la standul lor sa ma impiedice sa-i felicit! Felicitari dlui Florin Secara care a avut taria sa tina directia buna, sa creada in mobila de calitate si sa realizeze asemenea produse care pot fi expuse linistit la Milano sau la Paris.

Si daca langa aceasta mobila desoebita se adauga si putina emotie si caldura umana (mobila este facuta pentru om nu-i asa?) lucrurile vor sta mult mai bine.

idezio-la-bife-sim-2015- delta-studio-bife-sim

Frumos a fost si la Delta Studio. Merita premiul 1 pentru creatie si realizare. Felicitari pentru integrarea designului autohton in produse originale. O sa merg la showroom-ul lor deosebit sa o mai privesc. Pentru mine a fost o incantare.

Euphoria a venit cu produsele cunoscute, dar si cu cateva produse noi. Stiu ca e greu, face eforturi mari insa trebuie sa lase deoparte vechiul cand vine la targ. Altfel, alearga pe un culoar greu care seamana cu traversarea Canalului Manecii inot. Insa aproape a reusit.

euphoria-bife-2015 euphoria-bife-sim-2015-

Daca va sti de acum sa ajusteze fin si sa experimenteze comunicarea va face salturi mari. Din cate am vazut in targ pune in opera complet (si corect) cele mai noi produse ale Blum. Le tin pumnii, sunt alaturi de ei, am vazut ca m-au ascultat cu manerele de calitate- Siro.

si-pro-bife-sim-2015Astept showroom-ul din Bucuresti sa vad daca sunt buni si la amenajari si la prezentare. Mobila desosebita pot face.

Si-pro este un nume consacrat. Mi-a placut mobila expusa si departarea de palul melaminat. I-am „omorat” din nou canapelele in standul Global Design si chiar m-am hotarat sa cumpar pentru un showroom unde vor fi folosite. Sunt confortabile, practice si mi s-a promis „garantie pe viata” la ele. Pe „viata canapelelor” cred.

O mentiune merita firma Mobira. S-a prezentat cu curaj si a atras multa lume. Mi-a placut echipa, deschisa si destul de sigura pe ea.mobira-bife-sim-2015

Am trecut prin standuri cu oameni preocupati. Care nu salutau sau nu priveau deloc vizitatorul. Produsele au fost adesea atragatoare insa nu intri in casa cuiva daca omul nu iti da binete si nu te pofteste. M-am tot gandit la ei si apoi la domnul Dan Nae de la Global..Ce mai cauta unii la targ?

Daca producatorii de mobila mai mari sau mai mici au avut toti ce arata, nu acelasi lucru se poate spune si despre putinii furnizori de materiale. Unii dintre ei au inchiriat „hectare” de spatiu si nu au aratat mai nimic.

Fac o mentiune pentru firma Trady 2000 care cu un stand mic si o echipa tanara, supla s-a prezentat bine la categoria lor de produse. Dupa ce la doi dintre baietii lor de la stand unul dintre „hectaristii ” straini  le-a intezis accesul in standul lor le transmit ca la noi sunt mereu bineveniti atunci cand expunem. Nu o sa inteleg niciodata pigmeul roman ajuns la o firma mare care se poarta execrabil cu conationalul lui. Firme de familie suntem multe insa noi romanii suntem mai buni si mai calzi unii cu altii.

Trebuie sa amintesc insa pe Nett Front cu lucruri frumoase, pe Global Design (chiar daca le-am dat 5 la relationare) si compania poloneza de usi glisante Sevroll.

nett-front-bife-sim-2015 blum-bife-sim-2015

Blum si Hettich sunt ca intotdeauna deschizatori de drumuri cu produse care te incanta, iar Hafele este furnizorul german de solutii care poate rezolva multe cerinte.

 Au fost tinerii designeri si arhitecti cu produse originale. Ma bucur ca au indraznit si ca sunt tot mai prezenti alaturi de industria mobilei.

Au fost multe multe lucruri frumoase si demne de luat in seama in standurile expozantilor. Un targ pune laolalta ce este mai bun, mai performant si testeaza originalul. Insa obiectele nu stiu sa vorbeasca, oamenii le prezinta, le insufletesc. Daca trimitem oameni fara carisma, plictisiti si suparati la targ investim bani degeaba.

Multumesc echipei partenerului Nett Front care mi-a fost gazda tot timpul targului si cu care mi-a facut mare placere sa lucrez si sa relationez. Oameni care vorbesc mai putin in limba romana insa care fac mult mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation