hafeleCandva am fost unul din cei trei importatori Hafele din Bucuresti. Prin aparitia subsidiarei Hafele in Romania, conducerea romana a acesteia (care pana atunci detinuse o companie concurenta) a schimbat formatul de lucru cu distribuitorii si activitatea noastra a incetat.

Expertiza noastra pe zona de produse tehnice , de proiect si deschiderea noii conducerii au fost factorii care au dus la reinceperea colaborarii.interzum-hafele

Putem accesa si distribui orice produs insa concentrarea noastra va fi pe zona de produse tehnice, complexe, adica pe zona pentru care avem competente sporite fata de cele ale celorlalti distribuitori pe care  nu dorim sa ii jenam in nici un fel.

Nu dorim sa lucram nici impotriva partenerilor traditionali cu care am facut lucruri frumoase si am mers umar la umar. Vom merge la fel in continuare.

hafele-interzumHafele este un comeciant mare cu competente pe multe directii. Poate nu toate produsele sale au preturi pentru piata noastra insa au cu certitudine solutii la multe situatii si asta pot spune din interior. In perioada in care  am fost importator direct am realizat acest lucru si l-am accesat.hafele-interzum-1

Suntem convinsi ca alaturi de echipa Hafele (in care am regasit cativa profesionisti cu care am lucrat acum cativa ani) vom reusi sa satisfacem corect si la timp nevoile sporite ale arhitectilor, designerilor si companiilor care vor produse si solutii deosebite pentru lucrari deosebite. O facem deja acum printr-o serie de suprafete decorative si produse tehnice insa Hafele vine cu expertiza sa in zona de produse arhitecturale.

In perioada urmatoare vom prezenta pe rand produse mai putin cunoscute care pot satisface cerinte tehnice speciale si vom realiza evenimente si seminarii pe teme diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation