Blum_ds0145_4Cand varsta la care faci o amenajare sau un mobilier este undeva pe la jumatate din viata sau mai mult incepi sa te gandesti ca parca ai vrea sa tina tot restul vietii. Sa fie durabila, sa nu se demodeze.

Pana cum 20-25 ani masinile, dar si aparatele electronice erau concepute de brandurile de succes in asa fel incat sa le poti folosi o viata. Un Volvo era Volvo si la 30 ani iar un Philips il puteai lasa mostenire. Acum nu mai este asa, societatea de consum are alte reguli. Cinci ani e mult uneori pentru fiabilitate, dar mai ales pentru design si inovatie.

Probabil ca este asa si la mobilier. Insa mai exista o companie, prima din domeniu de altfel, care se incapataneaza sa fie si tanar si tata si bunic!Balamale-feronerie-mobilier-Blum

Blum este cea care nu a renuntat sa faca feronerie pentru o viata! Balamaua trebuie sa fie buna chiar daca a functionat 30 ani si chiar daca are o nepoata mai frumoasa si mai eleganta care nu face zgomot!

Mobila o folosesti uneori o jumate de viata, o viata sau o poti lasa mostenire. Sigur ca o poti arunca si la doi ani daca vrei ceva „in trend”. Insa Blum nu stie ce vrei sa faci tu si iti da feronerie pentru intreaga ta viata!

Enunturile de mai sus ar fi putut fi denuntate ca elemente de marketing daca eu personal nu as fi in situatia de a folosi produse Blum de peste 20 ani!

Inca folosim in firma, dulapuri, fisete cu balamale modul si o bucatarie echipata cu glisiere cu extractie totala cu role!

Calitate_pe_toata_durata_de_viata_a_mobilei_BLUMFiabilitatea ridicata inseamna pentru noi distribuitorii sa…”cam murim de foame”. Insa Blum, cu colectivul sau de cercetare-dezoltare, inoveaza continuu si nu numai atat! Blum da tonul schimbarii! Daca vrei un produs la zi il poti avea! Daca nu vrei sa schimbi nimic, esti la fel de multumit! Daca vrei sa iti faci un mobilier cu gandul ca peste 15 ani esti la varsta cand nu mai esti la fel de iute si agil tot Blum iti pune la dispozitie cunostintele si produsele.

Blum ofera la acest moment mai mult decat cere si se asteapta clientul. Iar pretul este corect.

Acesta este si principalul motiv pentru care lucram alaturi de Blum ca distribuitori.

Concurentii nu inteleg de ce clientii prefera in numar atat de mare BLUM. Nu mai sunt si alte produse bune?Blum_Dynamic_Space

Ba da.

Insa nimeni nu pune in centrul activitatii sale clientul, cu nevoile sale prezente, dar si viitoare asa cum o face Blum.

Daca intelegi bine lucrul acesta poti fi multumit ca lucrezi pentru Blum ca angajat sau ca distribuitor, daca intelegi lucrul acesta il respecti ca si competitor si chiar iti poti vinde alaturi produsele tale.

Volvo este recunoscut ca face totul pentru siguranta. Si siguranta este pe primul loc pentru orice conducator auto. Volvo nu este nici ieftin, nici scump, este neplacut unora dintre romani pentru ca nu are valoare de revanzare. Volvo este sigur si astazi si peste zece ani.

Blum face totul pentru clientii sai. Produsele sale (care nu sunt niciodata copiate) sunt bune si peste 20 ani. Gandirea organizarii mobilierului de bucatarie o apreciezi la 30 ani, dar o intelegi perfect dupa 50-60 de ani! Conceptul Dynamic Space nu este marketing. Este realitate!

Cu ocazia Bife – 14-18 septembrie 2016 – Gelu Trading Company face o gama larga de promotii la unele dintre produsele Blum, atat pentru producatorii de mobilier, cat si pentru persoanele fizice care aleg sa isi faca mobilierul la unul dintre partenerii nostri.

 Nu ezitati sa cereti oferta sau sa ne vizitati la showroom!

Blum_lbx0331_4

Blum_amb0180_4

Blum_img0745_4

Blum_amb0195_4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation