img5586S-a incheiat si Bife-Sim de anul acesta. Multi dintre producatorii de mobilier vizitatori au spus ca nu au avut ce sa vada.

Ei ar fi vrut sa vada materiale noi, suprafete si feronerii la zi. Din pacate in afara „Titanilor” Blum si Hettich nimeni nu a mai aratat nimic pentru ca…nu a mai fost nimeni prezent!

Producatori consacrati de placi au lipsit. Importatori si comercianti de feronerii si accesorii in trend au lipsit. Companiile furnizoare de electrocasnice au lipsit. Multi dintre comerciantii mari au lipsit. Nici nu stiu unde ar fi mai avut loc pentru ca aproape toata suprafata actuala a fost ocupata.

Trebuia sa fie mai multe firme prezente si in zona de mobilier modern, scaune, accesorii.

Nu a fost acel „ghiveci” placut, atractiv, interesat care sa fi fost pe placul tuturor categoriilor de vizitatori tintite.

Nu e suficient de atractiv, nu vine lumea! Nu a venit lumea si targul a fost apreciat ca mai slab decat cel de anul trecut. De catre vizitatori, pentru multi expozanti s-ar putea sa fi fost bine.

Nu e numai vina organizatorilor. Multe companii mari care isi trimit oamenii sa puna pliante si abtibilduri pe mobila producatorilor ar fi trebuit sa participe. Aveau ce sa arate si…cel mai important sustineau bransa! Altii au ales intalniri si sprituri pe langa targ. Sunt bune si astea, dar noi vindem si integram fiare in mobilier care trebuie vazute de toata lumea!

Sigur ca organizatorii trebuie sa iasa din acelasi format vechi de un sfert de secol! Trebuie in primul rand sa iasa din birouri, sa vada si sa discute cu potentialii clienti. Sa inoveze si sa creeze alt format. Sa antreneze toate companiile participante in promovare.

Multe se pot spune, putine se fac. In ritmul asta BIFE-SIM sa nu cumva sa se imbolnaveasca de boala lui BIFE.

Cele doua Asociatii Profesionale vor si le trebuie. Insa daca ele nu pot, trebuie cumva ca Romexpo sa ia taurul de coarne. Care Taur alearga in curtea sa insa trebuie hranit sanatos. Altfel s-ar putea ca dupa urmatoarea corida sa nu mai existe Taurul.

Sa privim totusi cu optimism. Romexpo are destui tineri si ei vor schimba lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation