feronerie-mobilier-blumBLUM 21 de ani in Romania, Gelu Trading 15 ani de distributie BLUM!

Anul 2001 a fost anul in care firma noastra a devenit distribuitor autorizat Blum.

Blum Romania a sarbatorit de curand 21 de ani de existenta si pentru ca am fost in Blum de la inceputuri, cand munca noastra a fost esentiala pentru promovare si deschiderea pietei catre produsele noi, inovatoare, am hotarat sa sarbatorim alaturi de clientii nostri de atunci si de acum acest eveniment.

Blum are mereu produse peste asteptari. Insa reusita de piata in Romania se datoreaza si acelora ca noi, dar mai ales este rezultatul producatorilor de mobila curajosi, seriosi care au implementat Blum.

Ne-am propus ca luna noiembrie sa fie o luna de sarbatoare pentru toti fanii acestui brand marcata prin o multitudine de oferte comerciale, dar si de evenimente si manifestari.

Cu aceasta ocazie am creat pagina de facebook –Fan Club Blum– care speram noi va fi locul de relationare (virtuala) al tuturor acelora care au indragit brandul si produsele sale.

Va rugam sa urmariti ofertele noastre de pe pagina de paginile de „Promotii” sau „Noutati” dar si pagina de facebook. Veti putea accesa cele mai bune preturi dar si mai mari sau mai mici cadouri legate de brandul Blum.

Mai mult, pentru cei care vor sa iasa din rutina zilnica,  vom avea si manifestari de relaxare si socializare.

Haideti sa ne mai apropiem un pas cei care ne simtim bine cu Blum! Haideti sa ne intalnim cei care ducem un produs deosebit clientului final de 15 -14 -13….ani!

Curand si calendarul manifestarilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation