Anul acesta Pastele a venit devreme, imediat dupa o iarna adevarata si incrancenata.

Situatia economica, problemele majore ale societatii noastre, problemele noastre de zi cu zi din ce in ce mai complicate, complicatiile vremii au facut ca inceputul lui 2010 sa fie altfel de cum ne-am obisnuit.  Iar cei ce conducem activitati economice, care ne straduim sa pastram locuri de munca traiam si cu frustrarea unui guvern lipsit de coerenta si viziune care nu poate genera minime masuri de relansare economica.

               Sfanta Sarbatoare a Pastelui vine devreme si aduce cu ea Lumina, Echilibru, Dragoste. Vine Pastele care inseamna Invierea si Mantuirea! Privim din nou in noi, la apropiatii nostri. Ne adapam din Dragostea familiei noastre. Luam Lumina si privim cum natura renaste.

             Venirea Pastelui atat de devreme poate insemna si un nou inceput pentru noi. Bucurie, soare, lumina, dragoste, familie sunt elementele necesare unui nou inceput.

              Eu cred ca Pastele de anul acesta va aduce cu el un nou inceput pentru societatea noastra!

             Va fi greu pentru ca greul abia de acum incepe. Va trebui sa schimbam si sa ne schimbam si acesta nu este un lucru usor! Va trebui sa incepem sa fim destepti si sa ne uitam ce fac altii. Va trebui sa fim severi cu noi si cu cei care ne conduc.

             Sarbatoarea Pastelui are si o alta simbolistica pentru aceia care iubesc si fauresc Frumosul! Pastele este izvorul Frumosului in lume pentru ca Frumosul nu poate izvora decat din Dragoste. Cromatica naturii care renaste, chipul omului patruns de Lumina, perfectiunea oului incondeiat, dragostea pentru Dumnezeu si aproapele nostru, iata sursele noastre de creatie de acum incolo! Iata ingredientele reusitei noastre!

             Colaboratorilor nostri, clienti, arhitecti, designeri, furnizori de bunuri si servicii, in primul rand dvs, beneficiarii muncii noastre si a celor de mai sus,

tuturor din toata inima

Paste Fericit alaturi de cei dragi!

www.gelutrade.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation