P_01_08_05_BDpic_05Adesea auzim de la colaboratorii nostri urmatoarele aprecieri:…”degeaba le cumpar pentru ca tot nu le folosesc” sau „dau banii degeaba pe ele”. Cu gandul la utilaje mari pentru care adesea nu sunt bani nu consideram de cuviinta ca sabloanele, dispozitivele pentru trasare sau ghidare merita atentia celor insarcinati cu executia mobilierului.

Pierdere de timp, calitate scazuta, nervi si pierdere de bani. Opinia mea este ca de vina este exclusiv antreprenorul. Este sarcina lui calitatea produsului si eficienta muncii.

Doua situatii m-au convins ca acolo unde se doreste cu adevarat, lucrurile se pot schimba.

De curand una dintre Doamnele domeniului nostru (Cu „D” mare pentru ca se descurca singura) a venit sa ne multumeasca pentru ca o doamna din firma noastra a convins-o sa cumpere un sablon Accura  pentru montat manare de la Hettich (se poate monta absolut orice maner). Argumentele domniei sale au fost de nota zece. Face mobila la comanda si monteaza manerele la client acasa la sfarsit in pozitia dorita de client. Foloseste fronturi de usi pretentioase: mdf vopsit, infoliat, furnir, etc.

„Niciodata oamenii mei obositi nu montau toate manarele perfect. Iar cand mai si greseau, usa respectiva era compromisa. Alti bani, timp pierdut, clientul nemultumit. Sablonul este perfect: se regleaza usor dupa lungimea manerului fara sa masori iar cotele fata de margini se pun extrem de simplu. Timpul de lucru scade la 25 % iar reusita este de 100%.”p000351

La seria de Seminarii Blum din decembrie au venit firme mici si „manufacturieri”. Putini au profitat de oferta noastra la jumatate din pret la sabloane insa au si castigat gratis cate unul. Atunci am vazut ca unul dintre clientii nostri din seria celor care „ei centreaza, ei dau cu capul” si care stiam ca executa bucatarii la o calitate mai buna decat 80% din firmele consacrate este posesorul intregii game de sabloane si este un…impatimit tehnic.

Ambele situatii mi-au demonstrat ca acolo unde exista deschidere se poate.

La Seminarul Hettich de marti veti primi gratuit din partea firmei noastre cel mai mic sablon care nu trebuie sa lipseasca din trusa nimanui. Sablonul Multi blue este mic si foarte util.

Cele doua sabloane le puteti vedea in filmuletele de mai jos.


One Thought on “Ajutoare mici de la Hettich pentru lucruri mari!

  1. cretu cosmin on 17 ianuarie 2016 at 1:00 said:

    buna seara , mi-as dorii sa cumpar un sablon multi blue mic , ca cel din imagine din plastic , m-ar ajuta foarte mult !
    cum as putea sa fac sa cumpar unul ? astept raspuns !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation