Blum-Interzum-2017Intr-o lume in care globalizarea ne face consumatori planetari este din ce in ce mai greu sa fii in frunte. Daca mai oferi si un produs premium cu durata mare de viata si de utilizare este si mai greu. Nu iti ramane decat sa inovezi continuu si Blum asta face. In acest moment cred ca este atuul sau de baza.

La Interzum Blum a testat reactia pietei la un alt tip de produs, nou pentru companie. Nu stim insa daca il va produce (eu am mari sperante ca da) pentru ca el trebuie sa devina comercial.

Insa asa a fost si cu Aventos. Existau la acea vreme companii care produceau sisteme de ridicare pe verticala a usilor, insa Blum a revolutionat conceptul.

Iata ce spune compania austriaca:feronerie-usi-mari-blum2

” Fiecare gospodarie are nevoie de blaturi si polite, insa nu ar trebui sa fie elementele care se evidentiaza intr-o locuinta. Exista diverse solutii pentru a ascunde aceste zone in spatele unor fronturi. Specialistul in feronerie pentru mobilier, Blum, a realizat un studiu pentru a afla ce cred expertii despre noua sa idee prezentata la INTERZUM 2017.

Datorita urbanizarii continue, spatiul de locuit devine tot mai mic si din ce in ce mai scump. Adesea este necesar care o singura incapere sa fie utilizata in mai multe scopuri. Diferite zone dintr-un apartament precum biroul, camera de depozitare sau chiar bucataria se afla intr-un spatiu comun.
Din acest motiv, utilizatorii finali doresc sa ascunda elemente din aceste zone in spatele unor fronturi. Astfel se produce un aspect armonios si ordonat, elegant si minimalist. Desigur, aceste fronturi trebuie sa se deschida si sa se inchida cu usurinta. Dar Blum are solutia – asa cum a demonstrat la Interzum 2017.

feronerie-usi-mari-blumCum functioneaza?

Solutia oferita de Blum consta intr-o usa dubla mare care poate fi ascunsa in mod unic. La o simpla atingere, frontul se pliaza si se aliniaza cu grija intr-un „buzunar” lateral. Spatiile mari pot fi ascunse frumos si deschise ori de cate ori este nevoie. Utilizatorii au acces complet in interior. Pentru a inchide, pur si simplu atingeti frontul.

Sistemul a fost conceput special pentru a conferi fronturilor mari siguranta. Ce este special cu privire la aceasta solutie este ca functioneaza fara manere. Asadar, noua idee a lui Blum ofera o libertate de design combinata cu o miscare de calitate superioara.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Post Navigation