Despre Gelu Trading Company

Un articol plicticos dar necesar. Cel puţin pentru relaţia cu “Google” care vrea să fie “uman” şi să ­­­­­încurajeze comunicarea.

Gelu Trading Company este un comerciant de accesorii şi feronerie pentru mobilier şi suprafeţe decorative, www.gelutrade.com/catalog/

Facem comerţ cu materiale pentru mobilier şi amenajări interioare deosebite. Materiale care ne încânta, ne bucură. Nu vindem lucruri “ieftine”. Facem comerţ  cu sisteme şi mecanisme spectaculoase, fiabile care ne fac viaţa mai uşoară.

Propunem pieţei materiale-suprafeţe decorative naturale sau sintetizate, care să depărteze mobilierul sau amenajrea de banalitatea palului melaminat sau vopselei .

Încercăm  să oferim pentru profesionist, arhitect sau designer, mijloace de exprimare cât mai diversificate, pentru producătorii de mobilă, materiale care să fie căutate şi să-i aducă succesul financiar iar utilizatorului final produse care să-i aducă mulţumire şi încântare.

Am îmbrăţişat cu toată deschiderea conceptul de “amenajare globală a interiorului”, conform cărui amenajarea spaţiului de locuit este rodul creaţiei unui profesionist care activează în cultura locală, iar mobila face parte din orchestra “interioară” în înlănţuire cu alte materiale : metal, sticlă, textile etc. Este probabil şi şansa noastră, a branşei, a producătorului dar şi a creatorului de a supravieţui avalanşei de produse de mega serie dinspre China.

În amenajarea spaţiului de locuit polii sunt bine cunoscuţi: bucătăria, mobila de bucătărie, şi spaţiile de depozitare – dulapul sau dressingul.

Bucătăria de calitate, aspectoasă, ergonomică, eficientă nu se poate realiza decât cu materiale pe măsură, care provin de la primele nume  pe plan mondial: balamale, sertare şi mecanisme de ridicare de la Blum, Salice, Hafele sau Cressent.

Picioare, plinte, înălţătoare, coşuri pentru gunoi, sertare pentru tacâmuri, scurgătoare, pistoane, rame şi mânere din aluminiu, coloane, coşuri glisante, sisteme de agăţat, suporţi de tot felul, sunt materiale comercializate de noi şi produse de firme occidentale de top.

O bucătărie deosebită are nevoie de uşi pe măsură. Noi oferim cea mai largă gamă de fronturi de uşi pentru mobilier: fronturi uşi din lemn, fronturi uşi mobilă din mdf înfoliat , fronturi uşi din mdf vopsit mat sau superlucios (high gloss), uşi din DIALUX- luciu înalt sau uşi pentru mobilă din profile mdf.

Bucătăria ca şi livingul sau dormitorul are nevoie de mânere şi butoni de calitate din cele mai diverse materiale: metal, porţelan, lemn, piele, sticlă, cristale Swarovsky. Mânere create şi produse de firme precum SIRO sau GIUSTI .

Pentru dressing ca dulap cu uşi culisante sau ca încăpere, oferim cea mai bogată gamă de produse pentru organizarea interioară: lifturi de haine, suporţi pentru cravate şi curele, suporţi pentru pantofi, bare de haine simple sau luminoase, sertare şi coşuri.

Pentru închideri, oferim o gama vastă de sisteme de uşi glisante de calitate ridicată: Komandor, KITTMAR sau TERNO SCORREVOLI, sisteme în ramă de oţel, aluminiu sau cu finisaje de lemn.

Oferim o multitudine de materiale din care se pot face uşi glisante, plecând de la ideea că dressingul ocupă o suprafaţă importantă din încăpere, un perete întreg chiar, şi prin urmare trebuie să arate cât mai bine cu putinţă: folii decorative, împletituri din rattan sau rulou din lamele de bambus, tapete din fibre naturale, plexiglass sablat, etc.

Spaţiile publice au nevoie de materiale speciale. Rezistente, antimicrobiene, dar şi cu estetică deosebită şi uşor de pus în operă, iar în aceste vremuri de restrişte economică, şi eficiente financiar.

HPL ( High Pressure Laminates ) produs de ABET LAMINATI este soluţia cea mai economică din cele agreate pentru spaţii comerciale sau mobilier pentru restaurante, cluburi, cafenele. Oferim o gamă largă de finisaje din stoc sau la comandă.

Un mobilier, o recepţie, o amenajare pentru o farmacie sau sediu de firmă, magazin, dar şi club, casino sau studio de televiziune poate fi realizat simplu şi foarte spectaculos folosind folii decorative produse de SIBU DESIGN.

Puţină lume a avut ocazia să aibe în casă un mobilier cu inserţii din fibre naturale, ratan sau loom! Noi oferim o gamă largă de suprafeţe împletite din fibre naturale (nuia sau miez din ratan) sau combinaţii ale acestuia cu lemnul sau furnirul. De asemenea oferim un material milenar puţin obisnuit pe meleagurile noastre, lemnul de bambus sub formă de tulpini sau suprafeţe din lamele plane. Pe stoc sau la comandă şi o gamă largă de tapete din fibre naturale.

Se pare că am vorbit mai mult de oferta decorativă şi mai puţin de gama de accesorii funcţionale: demontabil, încuietori, agăţători, colţare şi şuruburi sau diferite şabloane, freze, dispozitive de prelucrare. Şi pe această direcţie oferim o gamă largă de produse.

Şi pentru că trăim sub dictatul crizei a apărut şi în protofoliul nostru “Gama Economic Funcţional”, produse de calitate, fiabile care concură la realizarea unui mobilier funcţional şi de bun gust.

Sper că nu v-am plictist în totalitate şi că veţi citi următoarele articole mult mai interesante.

7 Thoughts on “Despre Gelu Trading Company

 1. Maria Ionescu on 6 februarie 2010 at 19:45 said:

  Sunt foarte interesata de subiectul impletituri din fibre naturale,ratan,bambus,etc.Materiale naturale in general.Vreau sa fac de indata ce ne lasa vremea o amenajare cit mai „naturala ” cu putinta.Ati putea dezvolta subiectul?

  Maria Ionescu

 2. Sorin on 16 februarie 2010 at 1:02 said:

  Inteleg ca pt. a avea un mobilier mai special, este necesar sa folosim materiale si accesorii deosebite pe care le gasim in magazinul dumneavoastra si pe care le putem vedea si pe aceasta pagina. Ma intereseaza daca se poate sa obtin si anumite detalii tehnice in special pt. aceste materiale si accesorii? Cum pot intra in posesia acestor date?

 3. Bună seara,

  Catalogul Gelu Trade se află la adresa http://www.gelutrade.com/catalog/.
  Puteți accesa site-ul în vederea aflării detaliilor tehnice și pentru a vizualiza gama variată și vastă de accesorii și materiale.

 4. Site-ul meu are doar prima pagina deocamdata, dar daca veti veni prin iasi vreodata am putea schimba idei sau discuta despre colaborari..cine stie? Astept un semn de la dumneavoastra sunt multe de spus.

 5. Toate bune si frumoase: imi plac accesoriile, produsele; am vizitat magazinul, m-am informat.
  Dar vreau si un „mobilist” pentru o bucatarie; aveti parteneri care sa foloseasca toate produsele de la dvs.? Recomandari, se poate? inteleg ca nu vreti sa le faceti reclama pe site, dar…. totusi ajutati-ne si pe cei care nu ne pricepem sa ne facem singuri mobila.

 6. Buna ziua,

  V-am trimis un mail pentru a va cere detalii suplimentare.
  Avem o multime de clienti-producatori care stiu sa integreze materialele noastre.

 7. carmen on 29 ianuarie 2014 at 13:16 said:

  Buna ziua

  Aveti in prtofoliu sistemul Hettich pentru rafturi suspendate (cel in care sistemul de prindere nu este vizibil)? Si o recomandare de furnizor care sa produca rafturile cu acest sistem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *