Firmele specializate de productie de mobilier, meseriasii din domeniu, dar si din amenajari si constructii, arhitectii si proiectantii au acum ocazia sa acceseze produsele noastre si in alt interval orar decat cel de lucru fizic.

Magazin online accesorii si feronerie mobilier www.galex.ro
Magazinul online www.galex.ro este deschis tot timpul. Proiectantii si arhitectii lucreaza adesea in extraprogram ca si multi dintre antreprenori. Aveti la indemana informatii despre produse (si se vor adauga si imbunatati continuu) de la preturi pana la datele tehnice.

Comanda este vazuta si identificata mult mai repede decat cea fizica data in companie si astfel se scurteaza timpul de prelucrare.
Sigur ca relationarea online nu o va inlocui pe cea fizica, niciodata. Mai ales in domenii tehnice specializate unde adesea este nevoie de consultanta.
De aceea va stam la dispozitie telefonic sau in showroom-ul fizic.

Magazin online feronerie si accesorii mobilier www.galex.ro
Ne-am hotarat greu sa o facem. Pandemia a fost un exercitiu bun pentru toti …mai ales pentru curieri.
O specificatie pentru colaboratorii nostri de baza, producatorii de mobilier. Informatia circula, principiile raman!

Puteti arata / folosi in lucru www.galex.ro si www.maneremobilier.com caci dvs puteti incheia oricand contracte cu preturi negociate. Respectam de 20 de ani productia si pe cei care se incapataneaza sa o faca. Stim foarte bine problemele cu care se confrunta.

Sunt multe produse din zona de design (manere, suprafete decorative) pentru care este mai dificila alegerea clientului final. Si aici magazinul isi propune sa fie un ajutor. Prin intermediul sau, clientul este parte activa la alegere, la decizie, iar timpul dvs se scurteaza. Produsul poate fi achizitionat de catre client sau de catre dvs in cadrul contractului pe care il aveti deja, cum se prefera.

Noi indemnam continuu clientul final sa apeleze la profesionisti. Nu sunt multe produse pe care le poate pune singur in opera.

In domeniul in care activam si noi si dvs, informarea este necesara. Si cel mai adesea si lucrul cu un profesionist, arhitect sau designer. De aceea o sa facem tot ce tine de noi ca in relatia cu clientul final sa ajutam la crearea unor relatii in interesul tuturor partilor.
In bransa noastra este nevoie si de multa relationare fizica.

Sa dea Dumnezeu sa trecem de perioada asta si sa ne vedem cu bine si in spatiile fizice de prezentare si evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation