Blum AventosNu toata lumea cunoaste intreg portofoliul de produse Blum, insa dintotdeauna producatorul austriac a fost deschizator de drumuri in feroneria de acest fel.

In ultimii ani Blum propune pietei adevarate instrumente in sprijinul directiilor noi in designul de mobilier. Din pacate anumite produse nu sunt cunoscute suficient. Acest lucru se datoreaza fie nivelului actual al cererii fie „comoditatii” comerciantilor.

Blum a adus miscarea la un nivel de rafinament similar muzicii simfonice. Cine foloseste un mobilier echipat cu produse create in ultimii cinci ani poate sa confirme lucrul acesta!

Blum a investit in miscare si fiabilitate (15-25 de ani de folosire a mobilierului), dar a urmarit si capabilitatea produselor de a sprijini design-ul modern.

Blum_box1604_3 Blum_Tandembox Blum_box1852_3

Sertare de dimensiuni mari care implicit sunt pregatite sa primeasca greutati mari au permis folosirea „orizontalei” care mareste spatiu si creeaza eleganta. „Felierea” volumelor corpurilor de jos a marit capacitatea de depozitare, a micsorat considerabil munca in bucatarie, dar a si „servit ” designer-ului in scopurile sale.

La corpurile superioare, sistemele Aventos permit deschideri orizontale ample de pana la 1,8m! Spectaculoase, eficiente si frumoase!

Blum Aventos5 Blum Aventos_ Blum_Aventos_

Ce a mai facut Blum? A facut obiecte frumoase! Sertare, organizatoare, balamale! A rafinat si interiorul mobilei creand sertare ce se pot personaliza! A adus si alte materiale alaturi!

Tandembox Intivo Blum Blum_Tandembox_Intivo Fusion TIFF File

Insa poate cel mai mare sprijin pe care il da design-ului este CALITATEA!

Un vanzator inteligent (comerciant, producator, designer) il poate folosi ca un vehicul perfect atunci cand il cunoaste si il foloseste bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation