Vizita_egger_radautiIn ultima vreme am primit o multime de interogari cu privire la posibilitatea reluarii manifestarilor practice privind materialul, aplicatiile si punerea in opera a hpl-ului folie sau placa compacta. De asemnea cu ocazia vizitei la fabrica Egger am constatat un real interes din partea proiectantilor pentru placile usoare eurolight.

Atat facultatile de stat, cat si cele particulare si-au manifestat interesul pentru ca un numar tot mai mare de informatii despre materiale cat si despre aplicatiile lor sa ajunga la studenti.

Suntem o companie care promoveaza ideea de valoare adaugata prin cunostinte si sprijinim pe cat putem orice vehicul care le duce catre cei care le vor pune in opera. Credem in rolul primordial al celui menit sa creeze.

Mai credem in munca de echipa, profitabila care pune alaturi designeri, arhitecti si producatori de mobilier sau amenajari.

De aceea am hotarat ca aceste manifestari sa se desfasoare o data la doua luni in ultima vineri din luna avand ca locatie Depozitul 35 din strada Sadului, sector 5.  De data aceasta am ales o locatie nepretentioasa, o cladire foarte rezistenta a unei fabricii de confectii de prin anii 30. Nu o sala de conferinte, nu un showroom! Ci un loc in care dintotdeuna s-a facut productie, s-a creat plus valoare.vizita egger

Invitam producatori de mobilier mici sau mari, proiectanti, oameni de achizitii. De fiecare data alaturi vor fi si arhitecti, designeri sau studenti de arhitectura sau mobilier. De cele mai multe ori vor fi alaturi de noi reprezentanti ai furnizorilor nostri.

Ce incercam sa facem:

1. Transmitem cunostinte despre produse si punerea lor in opera.

2. Mijlocim o relationare intre producatorii de mobilier si designeri sau arhitecti. Acestia din urma vor cunoaste companiile care au capabilitate sa produca un produs sau altul sau cele cu care pot lucra pe diverse proiecte.

3. Mijlocim studentilor relatia cu producatorii de mobila care le pot da ocazia sa capete experienta inca din timpul scolii.

4. Incercam sa cream produse sau aplicatii dupa proiectele studentilor sau profesorilor.

scoala_de_hpl_5. Transmitem direct si impreuna marilor furnizori si producatori de materiale problemele si cerintele producatorilor de mobilier.

Vineri 30 mai va avea loc primul seminar avand ca tema: „Laminate decorative si placi compacte – principalele directii de folosire”.

Vom prezenta, discuta si realiza cate un obiect care corespunde celor 5 directii de utilizare. Proiectare, executie, structura, lipire si prelucrare, materiale diverse. Vom avea alaturi reprezentantii Egger iar executant de produse firma Malexi One care are competente sporite in proiectarea si realizarea acestor categorii de mobilier.

Rugam doritorii sa confirme pana pe data de 20 mai pe adresa de mail marketing@gelutrade.com . Primim insa si „last minute” .

Revenim cu noi amanunte in fiecare newsletter de pana atunci.

One Thought on “Seminar Scoala de HPL

  1. vom participa si noi .este posibil banuiesc ,sa participam cu 2 sau 3 pesoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation