mobila-expo-targ-mobila-aprilie-2016Intre 7-10 aprilie se desfasoara targul de mobila Mobila Expo aflat deja la o a doua editie.

Am militat de multi ani pentru organizarea unui targ de mobila la sfarsitul iernii sau cel mai tarziu la inceput de primavara.

De ce? Pentru ca aceasta perioada este mult mai propice pentru prospectarea si achizitia de mobilier decat toamna.

Pentru ca asa se organizeaza multe targuri si in Europa.

Pentru ca este la inceputul sezonului de amenajari si constructii.

Pentru ca in aceasta perioada nu „ne batem” pe banii romanilor cu firmele de electronice si electrocasnice care prin „Black Friday” castiga net lupta pentru lunile noiembrie si decembrie!

Pentru ca la inceput de ani, toti expozantii au timp sa creeze produse noi si sa se prezinte onorabil la targ.

Si lista de argumente poate continua.

Nu este un targ mare, insa este grefat pe Expo Construct si Expo Ambient care constituie un mare avantaj. Prospectii sunt persoane interesate (si cu buget relativ bun) care vor amenaja/construi sau arhitecti vizitatori.

Prima editie a fost un succes pentru participanti, au concretizat mai multe vizite in vanzari ulterioare decat la BIFE-SIM. Sigur, este o manifestare interesanta pentru firmele care vand in Bucuresti si in apropiere pentru ca cei mai multi vizitatori sunt din zona.

Este un targ bun si pentru firmele mici care poate nu au fost niciodata la o asemnea manifestare. Perioada de dupa targ, lunile de primavara si inceput de vara nu este una in care se lucreaza la maximum deci se pot fructifica lesne intalnirile de la targ.

Multi dintre dvs ma cunoasteti: am fost mereu la targuri sau nu am fost deloc atunci cand nu am crezut in rezultate sau cand organizatorii uita de clienti! Acum va sfatuiesc insa sa nu ratati. Participati cu standuri pe masura fortelor dvs, dar fiti acolo. Creati produse pe care ulterior le puteti prezenta clientilor tot anul (daca nu cumva le vindeti din timpul targului).

Anul viitor va fi un an atipic ca sa nu spun „tare ciudat” dupa parerea mea. Orice efort de marketing bine directioant si articulat va va ajuta mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation