Seminar-Blum-Gelu-TradingNu ati montat feronerie Blum? Va sperie un Aventos sau un Legrabox? Doriti sa pregatiti un om de achizitii care sa stie bine despre ce este vorba cand comanda BLUM?

Dvs ca persoana vreti sa va imbunatatiti cunostintele despre produsele Blum sau despre instrumentele cu care puteti monta corect Blum?

Sau poate aveti vanzatori care trebuie sa stie care sunt argumentele de vanzare oferite pentru mobilierul echipat cu Blum?

Poate sunteti doar student la arhitectura de interior si va va fi de folos sa stiti ce face Blum pentru designul contemporan…

Pentru toata lumea interesata, o data pe luna, Gelu Trading si BLUM Romania organizeaza seminarii de pregatire atat la sediul companiei noastre, cat si la sediul BLUM Romania incepand cu luna octombrie.Seminar-Blum

Seria de seminarii cu titlul „Cunoaste feroneria Blum si vei vinde mai mult si mai bine” va fi popularizata atat pe site-ul nostru cat si pe pagina de facebook.

Pentru antreprenorii care ne sunt clienti: lasati oamenii sa vina spre Blum, nu e mare lucru o jumate de zi pe luna. Isi vor insusi cunostinte, se vor destinde, vor socializa. Vor fi mai pregatiti in productie, mai eficienti in achizitii, mai buni in vanzari si mai inovatori in proiectare! Si…se vor simti bine!

Asteptam inscrierile dvs (compania/Pfa/student, persoana, functia, telefon).

Revenim pe pagina de facebook a manifestarii cu structura cursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation