La 100 de ani de cand epidemia de gripa spaniola a fost declarata ca incheiata, o noua  pandemia a atins omenirea. Se spune ca nu mai este importanta cauza ci care este rezolvarea. Cred totusi ca ar fi de folos sa intelegem contextul in care si atunci si acum au aparut aceste pandemii.


Reactia omenirii la la izolare si la masca este similara atunci si acum. Metodele de incetinire si tinere sub control sunt identice. Poate si cauza, adica expunerea omenirii la o noua treapta de energie „nedorita” de corpul uman, atunci electrificarea si lansarea radioului, acum subsumarea 3G, 4G si 5G care a atins valori de nemaintalnit ar putea fi comuna.

Acum insa polulatia oraselor este mult mai mare. Izolarea care tine in casa o buna parte din timp cea mai mare parte a populatie de la oras este grea si apasatoare.

Modul de locuire in incinte de dimensiuni mici nu face decat sa sporeasca frustarea oamenilor.

Mai mult ca oricand, acum este important cat de confortabile si atragatoare sunt interioarele caselor noastre. Se si vede de altfel ca o buna parte din populatie este preocupata de locul unde traieste si pentru o buna parte si unde munceste pentru ca munceste de acasa!

Iata ca o amenajare inteligenta, un interior cu o energie buna ne poate ajuta sa traim mai bine si la interior. Designerii de interior, producatorii de mobilier si de ce nu, mesterii de tot felul, devin persoane importante pentru noi si trebuie sa le dam atentie.  Casele noastre sunt pline de „tehnologie”. Care vine la pachet si cu efecte negative asupra organismului uman. Routere wireless, televizoare inteligente, contoare de apa si gaze wifi, telefoane mobile si tablete, etc. Casa noastra devenita si birou nu mai este sanctuarul de odihna si relaxare. Daca mai avem parte si de spatii mici cu mobilier mult fara lumina si aerisire corespunzatoare,”cochilia” noastra care trebuie sa ne apere de pandemie devine brusc o cusca plina de pericole pentru imunitatea si sanatatea noastra.  Incet, incet cu noi mai mult acasa si in casa, se produce instalarea unei noi generatii de sisteme de comunicatii care adaugata la cele existente duce la un nivel mult mai mare de expunere la o energie nedorita pentru organismul uman. Ne ferim de „dracul si dam de tac-sau”!

Trebuie sa realizam ca aparitia acestei pandemii nu este intamplatoare si ca odata cu ea va trebui sa degajam alte judecati privind traiul si locuirea noastra. Alaturi de arhitect sau designer si de mesterii care ne fac mobilierul si amenajarea apare un noua profesie: specialistul energetic. Iar arhitectul sau designerul de interior ale caror roluri trebuie sa creasca, nu pot lucra fara aceasta persoana.

Asa cum arata cele mai noi studii casa trebuie sa devina atat de sigura energetic incat sa asigure organismului o perioada de revenire dupa agresiunea electromagnetica de peste zi. Odata cu implementarea celui mai nou sistem de comunicatie, densitatea campurilor electromagnetice va creste atat de mult – si nu o mai putem eluda cand iesim afara – incat o casa „sanatoasa” va fi ca o mama la al carei san ne vom alina „durerile”.

Una peste alta, in scopul pastrarii imunitatii si a unui nivel energetic adecvat vietii noastre va trebui sa dam o si mai mare importanta locuintei. Vrem,nu vrem va trebui sa ne intereseze ce fel de aparate avem in casa si poate ce aparate au vecinii nostri daca stam la bloc. Vrem, nu vrem va trebui ca folosim cunostintele specialistului energetic sa invatam sa ne protejam, sa ne facem ecrane sau chiar sa facem din locuintele noastre adevarate „custi Faraday”. Va trebui sa ne reformulam atitudinea noastra in raport cu copiii nostri, sa ii invatam de mici sa se expuna cat mai putin. Adica o componenta de baza a educatie lor va fi crearea de obiceiuri si atitudini in raport cu tehnologia, din burta mamei si pana ne parasesc si merg la casele lor.

Nu mai este indeajuns ca locuintele sa fie doar placute si confortabile si sa ne fereasca de clima si hoti ci sa ne ajute energetic si sa ne fereasca de expunerea exagerata. Insa nici cel mai destept arhitect si nici cel mai bun specialist enegetic nu o pot face fara concursul nostru. Profesionstii isi fac treaba, insa noi suntem singurii care hotaram cum vrem sa traim. Din nefericire, pandemia ne-a aratat ca nu este asa. Din nefericire, instalarea unor sisteme de telecomunicatii din ce in ce mai sofisticate „peste capul nostru” ne arata ca nu este asa. Nu ni se mai da dreptul de a alege, iar in al doilea caz se incalca Principiul precautiei. Si daca tot suntem un popor rabdator cu capul plecat si nu avem vocatie de militanti, macar sa ne luam propriile noastre masuri.

Lumea evolueaza iar comunicatiile sunt o componenta esentiala. Pandemia este ajutata de globalizare si comunicatii, in lumea moderna iese din calcul izolarea absoluta. Trebuie insa sa tinem ochii si mintea deschisa si sa invatam sa ne aparam de efectele acestor „dezvoltari rapide de tehnologie”.

Si sa ne putem proteja cat putem copiii si nepotii caci ei nu au nici o vina.

Asupra organismului uman se manifesta agresiv radiatia electromagnetica.- Nu se manifesta explicit precum…polenul de ambrozie spre exemplu ci efectele sunt mult mai subtile, dar si mai grave. E nevoie de informatie, de experienta si de cunostinte pe care daca nu le avem, trebuie sa apelam la specialistul energetic.


Da, avem nevoie mai mult ca oricand de arhitect, de designer si da, de Specialistul Energetic!   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation