Manere, butoni, tapete,  mobila, amenajare, accesoriu, detaliu.  Lemn, portelan, bambus, compozitie, rabdare, pasiune. Organizare sertare, depozitare, caldura, delicatete. Util sau spectaculos. Materiale, actiuni, stari.  Cuvinte multe cuvinte…

Cineva le alege, le pune intr-o ordine logica (sau nu), le amesteca, le suceste, le intoarce iar! Si iar si iar pana cand noi privitorii barbati, plictisiti tocmai am remarcat Unitatea. Gustul. Eleganta.

Ne simtim bine si de prea putine ori ne intrebam si de ce! De prea putine ori mai avem si curajul sa si recunoastem de ce!

Munca in amenajari, in proiectarea si realizarea mobilierului nu este chiar usoara. Frumosul ravnit de toata lumea are la baza rabdare, perseverenta si multa multa pasiune.

V-ati intrebat vreodata stimati colegi cum ar arata casele noastre, interioarele noastre daca ar fi proiectate numai de barbati?

Proiectare, masuratori, discutii, aprovizionare, livrare, contabilitate, marketing, vanzari. Colega noasta Femeia este aproape peste tot. Alaturi de noi, impreuna cu noi, de multe ori Noi impreuna cu Ele, faurind lucruri frumoase. Cu suflet.

Nu pot uita Femeia Antreprenor. Intr-o lume tehnica cu muncitori, utilaje, clienti, criza nu am auzit de nicio firma condusa de o Femeie care sa se fi inchis!

Inginer, medic, economist, etc-femei conduc firme de mobila! Ambitioase si darze, delicate si sensibile! Singure sau alaturi de sotii lor lupta! Creeaza plus valoare, lupta pentru locuri de munca. Stiu sa fie si sotii si mame si sefi cu tact si modestie.

Primavara a venit si nu prea. Astazi nu este frig, nu este criza. Astazi este 8 MARTIE!

LA MULTI ANI!

www.gelutrade.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation