Usa glisante (culisanta) – usa pentru interior sau exterior care poate fi miscata linear (impinsa sau trasa) pe o sina in fata golului ce se doreste a fi inchis.

Gelu Trading Company este specializat in usi glisante pentu interior confectionate din cele mai diverse si sofisticate materiale http://www.gelutrade.com/

Dulap usi glisante – mobilier a carui inchidere se realizeaza cu usi glisante care in functie de greutate pot fi miscate cu sisteme diferite de culisare.

Sisteme usi glisante – sisteme mecanice formate din doua mari elemente: sina de glisare ce se monteaza pe pardoseala sau plafon si mecanismul de glisare care se monteaza pe usa. Este foarte important de stiut ca o usa poate fi miscata (glisata) cu sisteme diverse care trebuie alese in functie de situatie www.gelutrade.com/catalog/sisteme-usi-culisante-pliante-c-161/.

Usa glisanta pentru dressing – are in general dimensiuni mari pentru ca in esenta dressingul este o incapere sau un loc de depozitare de volum. Pentru dimensiuni mari, usile glisante trebuie sa fie mult mai rigide (lucru care se realizeaza prin inramarea usii in metal: aluminiu sau otel sau prin masivizarea acesteia).

Usi glisante sticla – folosesc sisteme care sunt proiectante pentru greutati mai mari specifice sticlei si pentru protectie la spargere.

Usi glisante de interior – sunt usile obisnuite sau usi din pardoseala pana in tavan care realizeaza inchiderea unei incaperi sau divizarea anumitor spatii ale locuintei.

Materiale pentru usi glisante – o varietate de placi din pal, furniruite, panouri perforate, folii decorative, sticla, plexiglass, tapet, etc din care se realizeaza usa culisanta.

Vom incerca in articolele succesive sa detaliem fiecare notiune in parte.

http://www.gelutrade.com/

4 Thoughts on “Usi glisante: usi glisante de interior, dulap usi glisante, usi glisante dressing, sisteme usi glisante-mic indrumar de termeni si notiuni

  1. Lucia Oschanitzky on 13 iulie 2012 at 18:07 said:

    A-si dori o informatie despre o usa de sticla glisanta mata,pentru usa de bucutarie 80/210 cm,care este pretul,modul de plata si transport pina in Timisoara si in cit timp se livreaza.

  2. Foarte frumoase usiile.

  3. Interesant design-ul!!

  4. Madalina on 14 ianuarie 2013 at 14:06 said:

    As dori sa stiu ce pret are un sistem de 3 usi glisante, din care una cu oglinda, pe dimensiunile 2,50m/ 1m fiecare.
    Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation