Ultimele tendinte indica folosirea culorilor UNI intr-o gama diversificata in zona de mobilier si amenajari interioare. Fie ca este vorba de materiale vopsite luciu inalt,  fie ca este vorba de culori mate nu exista limitari decat legate de imaginatie.

Dupa cum unii dinte clientii nostii stiu, calitatea MDF-ului vopsit luciu inalt furnizat de noi este cea mai buna din piata. Furnizam fronturi de usi, polite de 18 sau 36 mm grosime la dimensiunea ceruta de dvs. pe orice culoare din codurile RAL sau NCS.

 Noutatea absoluta sunt fronturi de usi si fete de sertare cu grosime de 22 mm care au frezate in cant profil pentru maner. Fronturile lucioase se folosesc cu manere lucioase (crom, cristale Swarovski) sau uneori cu manere din piele http://www.gelutrade.com/catalog/manere-mobila-butoni-agatatori-c-51/, dar atunci cand se doreste a se impinge catre extrem efectul modern se renunta total la manere.

            

            Pentru aceasta situatie se folosesc frezarile in cant, sertare cu deschideri Tip-on sau sertare obisnuite in spatele carora s-au aplicat profile de aluminiu http://www.gelutrade.com/catalog/profile-aluminiu-mobila-pentru-manere-c-84/ care permit tragerea frontului din spate.

            Simfonia culorilor poate fi exersata insa si pe culori mate. Mult mai usor de intretinut, mai ieftin, MDF-ul vopsit mat poate fi frezat, decupat, i se pot da diverse forme curbe sau se pot crea din el diverse modele sau figurine.   

            In afara aplicatiilor standard  suntem deschisi oricarui proiect indiferent de complexitatea lui. Putem vopsi lemn, sticla, etc. in culorile cerute pentru fronturile de usi.

One Thought on “MDF vopsit mat sau luciu inalt, 2000 de nuante, forme si grosimi diferite si diverse, calitate premium!

 1. Sorin Grosu on 15 martie 2012 at 11:08 said:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o oferta de pret pentru blaturi(21×29 cm, 30×40 cm) din MDF vopsit pe o singura fata cu grosimea de 12 – 16 mm, pentru urmatoarele cantitati: 100bc, 200bc, 300bc. Va rog sa luati in considerare repetarea comenzii lunar sau periodic.

  De asemenea, va rog sa imi spuneti daca este posibila vopsirea marginilor si a celeilalte fete cu alta culoare.

  Va multumesc anticipat,
  Sorin Grosu
  0762 659.164
  soringrosu@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation