Hpl este un produs arhicunoscut in lume incat are mai mult de sase decenii de viata. Face parte din categoria produselor cu cea mai mare longevitate datorita proprietatilor sale speciale. Din pacate in tara noastra nu este prea folosit. Sunt companii care s-au specializat in folosirea lui si o fac cu succes si altele care nu stiu nimic despre produs. Sunt insa foarte multe care cunosc, dar care fug de material. Aici este problema pe care incercam noi sa o rezolvm prin Scoala de HPL: sa facem cunoscut atat materialul, dar mai ales sa va convingem ca se poate lucra destul de simplu cu el si se pot obtine rezultate deosebite.

Vom scrie o serie de articole despre material si aplicatiile lui si vom raspunde la orice intrebare a dvs. Din trei in trei luni vom organiza intalniri la care se vor face demonstratii practice de lipire sau aplicare, se vor prezenta scule sau utilaje si se vor face prezentari de catre producator sau furnizor.

  

Oricind o sa solicitati, la sediul firmei noastre vi se va face o demonstratie de lipire manuala si veti primi instructiuni de prelucrare. Pentru orice tip de lucrare dar mai ales pentru cele de anvergura veti putea primi consultanta specializata din partea unui arhitect si a unui inginer de industria lemnului.

Adezivi pentru lipire, scule pentru prelucrare, canturi abs, accesorii pentru compartimentari din compact sau elemente de asamblare  vor satisface orice necesitate a dvs. De asemenea vom populariza orice lucrare reusita a dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation