Designul interior modern, mobilier si amenajare – cere materiale de calitate care sa raspunda unor teme cat mai diverse .

Sibu Design, membra a grupului Siro, este o companie austriaca care converteste munca de creatie a unui colectiv de designeri in produse (folii si placi decorative) deosebite.

Este un exemplu tipic de succes capitalist in productia de obiecte pentru interior demn de urmat si de producatorul roman de mobila sau accesorii.

Nu stiu a cui a fost ideea produsului. Sunt unici in lume, desi nu au fost scutiti de replici ale englezilor, dar mai ales ale turcilor. Stapanesc insa atat de bine creatia, dar mai ales productia acestor bunuri, incat sunt aproape imposibil de copiat. Replicile sunt falsuri grosolane, atat estetic, dar si functional, incat nu conteaza.

Pentru cei care nu stiu: foliile si placile Sibu sunt suprafete decorative pentru mobilier si amenajari interioare cu design, finisaje, cromatica diversa, care pot inlocui ( cu mare succes) diferite alte materiale: metale ( chiar si aur ), piele, beton, blana, etc.

Sunt produse destul de accesibile ca pret si foarte important usor de pus in opera. Nu necesita manopere complicate sau produse auxiliare pentru montaj. Se livreaza adezivate pe spate si protejate cu folie. Se lipesc simplu pe suprafete ca palul melaminat, sticla, mdf, dar si pe peretele drept si desprafuit al incaperii. Au design, personalitate si se monteaza extrem de usor. Rezolva foarte comod si de mare efect orice tema de interior. Scoate din anonimat orice mobilier, indiferent de materialul din care este facut. Poate fi „transportat” usor ca suprafata decorativa de pe usa glisanta, pe capatul patului, pe noptiera, dar si pe perete. Pe mobilier, prin amenajarea unei farmacii, notariat, magazin, studio de televiziune, interior de firma, etc.

Anul acesta, Sibu Design, ne-a uimit din nou, atat cu produsele noi, cat si printr-un concept deosebit de prezentare a intregului portofoliu. Foarte inteligent, foarte bine tintit si foarte folositor designerului, dar si clientului final.

Catalogul care prezinta conceptul se numeste Originals si va fi disponbil la sfarsitul lunii pentru achizitie, din pacate, anul acesta contra cost.

Catalogul este o incantare. Am testat in magazin rectia clientului final, dar si a designerului. Extraordinare.

Datorita faptului ca Sibu vinde produsele sale in majoritatea tarilor lumii, care conteaza pe harta designului de interior, a cules date cu privire la preferintele cumparatorului din aceste zone. De cele mai multe ori insa au urmat tendintele la zi in domeniu. A creat produse pentru diverse branduri. Designerii sai au studiat, mixat, studiat, analizat, produsele create de ei, suprapunandu-le peste cultura, istoria locului respectiv. A rezultat astfel o prezentare spectaculoasa pe care o vedeti in imaginile alaturate.

Trebuie sa vedeti catalogul. Merita!

2 Thoughts on “Amenajari interioare de calitate cu foliile si placile decorative SIBU Design

  1. Ceea ce am vazut in imagine arata foarte bine.

  2. foarte interesant,trebuie sa-mi fac timp sa ajung in bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation