Targul de Mobila si Accesorii – BIFE 2012 incepe la Romexpo, miercuri 12 septembrie si se desfasoara pana pe 15 septembrie (inclusiv).
Merita sa alocati cateva ore vizitarii lui sau sa participati la evenimentele conexe pentru ca aveti ce vedea, dvs. producatori de mobilier, arhitecti, designeri sau consumatori de mobila.
Nu este un targ mare insa va fi mult peste ce ne-a „obisnuit” Romexpo in ultimii ani. De data aceasta directia manifestarii este cu totul alta.Venirea Asociatiei Clubul Roman de Mobila ca si co-organizator a schimbat major lucrurile.
Se expune in mare parte mobilier modern produs in tara, dar si in strainatate, firmele expozante fiind nume de marca in piata noastra. Pentru prima data dupa multi ani s-a reusit cooptarea printre participanti a doua companii de elita care reprezinta branduri importante din lume: Class Living si Kinnarps.
Targul are un program special: miercuri este ziua destinata specialistilor integral:

veti putea ca si producatori, arhitecti sau furnizori sa vizitati lejer, sa discutati comod cu colaboratorii dvs si de ce nu sa va bucurati in tihna de produsle traditionale de la Targul de Bunatati ce se desfasoara in acelasi timp in curtea Romexpo. Cu certitudine va puteti rupe cateva ore din programul dvs. sa va incantati simturile la Romexpo in „ziua specialistului”.

Merita cu prisosinta sa participati la conferintele de design interior ce vor fi tinute miercuri si joi de nume cu greutate din Europa. Avand alaturi revista Igloo ca si partener media, organizatorii spera intr-o prezenta consistenta a vizitatorului avizat: arhitect si designer de interior.

Va fi alaturi si „tanara generatie ” de creatori care participa la Concursul de Design sau care participa ca si expozanti.

Salut prezenta catorva producatori de mobilier clienti de-ai nostri pe care i-am convins sa participe in premiera pentru ei. Este un exercitiu care le va fi util, iar noi le tinem pumnii. Nu stim inca daca noi vom ajunge (probleme obiective au intrarziat executia standului) insa ne punem mari sperante in firma Malexi care a acceptat in extremis sa ne asigure productia si logistica. „Multumim” celor cativa membri ACRM care s-au „inghesuit” sa ne ajute (la greu sa cunosc oamenii) sau care nu au reusit sa se tina de cuvant.

Intre 19 si 23 septembrie va avea loc la Romaero si SIM (Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii).

Anul acesta vom avea un stand mai mic care si-a propus sa nu mai atraga atat de mult publicul larg: dorim sa ne ramana timp suficient pentru vizita producatorului sau a designerului. Suntem pregatiti sa livram tuturor cataloage si mostre de materiale. Este targul reprezentativ al bransei noastre si vom fi prezenti cu stand. Este organizat de APMR si speram sa fie un succes ca si anul trecut. Manifestarea este indelung mediatizata, probabil ati vazut la tv clipurile de prezentare.
Iata deci doua saptamani la rand manifestari importante ale domeniului fiecare cu directia sa. Merita sa le vizitati pe amandoua atat profesional, cat si comercial. Va si si prima data dupa ani buni cand targurile incep in perioada dupa inceperea scolilor iar bucurestenii vor fi acasa si cu certitudine vor veni in numar mult mai mare. Si-au anuntat intentia mai mare de vizitare si producatorii din provincie care au inteles ca mai devreme sau mai tarziu,vor trebui sa cupleze la nou pe clientii lor si este bine sa se puna la punct din vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation