Gelu Trading Company a organizat un seminar, marti 10 iulie, la hotelul Jolly Fun din Bucuresti sub titulatura “Scoala de HPL”. Participantii au fost arhitecti, designeri, companii producatoare de mobila, amenajari interioare, studenti la arhitectura, APMR, ACRM , reviste.

Seminarul si-a propus sa impleteasca prezentarea de produs cu aplicatia practica si sa provoace interesul participantilor pentru utilizarea materialului  in proiectele si produsele lor.

Compania noastra a devenit distribuitor Egger pentru gama de laminate decorative si a avut ca invitat pe dl. Emanuel Rucareanu – Director de Vanzari si Marketing Egger pentru Romania, Ucraina, Moldova care a facut succint o prezentarea a companiei Egger, dar mai ales a partii de laminate pe care Egger o produce. Cu claritatea si elocinta-i binecunoscuta avand ca platforma o companie mare si foarte serioasa dl. Rucareanu a convins audienta de capabilitatile de furnizor global al companiei si de beneficiile utilizarii laminatelor Egger.

Gelu Trading Company poate sa livreze orice laminat Egger din stoc in max. 3 zile.

Reprezentantul exclusiv ARPA Industriale in Romania dl. Bogdan Vasile a facut o prezentare atractiva a brand-ului italian ARPA, a capabiliatilor sale si a formatului de stoc. Vom discuta in articolele urmatoare pe indelete ce inseamna fiecare brand in parte, ambele avand niste caracteristici comune cum ar fi: formate foarte bine definite de stoc, calitate,  seriozitate.

Dl. architect Doru Dascalu, manager al fimei Atipic Plus si creatorul brand-ului de panouri decorative DEPA a explicat de ce compania sa utilizeaza HPL cu precadere in proiectele sale si a prezentat cateva din aplicatii – panouri decorative realizate cu HPL achizitionat de la  noi.

Dupa o binemeritata pauza seminarul a fost reluat cu identificarea directiilor de business cu acest material pentru producatorul de mobilier, pentru architect si designer precum si argumente pentru care clientul merita sa achizitioneze materialul prin intermediul companiei noastre.

Separat a fost prezentat materialul HPL compact si directiile de folosinta ale acestui material, scotandu-se in evidenta faptul ca producatorul de mobila are calificarea si sculele necesare pentru a pune in opera materialul, indiferent de marimea companiei.

A fost facuta o prezentare in care s-au explicat conditiile care trebuiesc indeplinite la punerea in opera a acestui tip de material, enumerandu-se conditiile de mediu, adezivii si sculele care trebuiesc folosite. Cu aceasta ocazie s-a incercat identificarea problemelor aparute de-a lungul timpului impreuna cu companiile ce folosesc HPL.

Au fost prezentate cateva mostre de aplicatii ale produsului cat si mostre de structuri sau suprafete suport, cu si fara HPL lipit pe ele, subliniindu-se importanta folosirii adecvate a suportului pentru diverse tipuri de aplicatii. Aici participantii au putut constata profesionalismul lui Andrei Boian de la compania Personal Mob, cat si ale companiilor care au executat mostre – Atipic Plus si Malexi One.

Mica demonstratie practica de lipire si prelucrare executata de Andrei Boian cu formatul sau  profesionist extrem de agreabil, impreuna cu prezentarea mostrelor de structuri si aplicatii executate anterior de catre el a convins asistenta ca se pot realiza lucruri deosebite si cu valoarea adaugata de catre aproape orice producator care profita de formatul promovat de noi: materiale de calitate, suport tehnic adecvat si consultanta la abordarea fiecarui proiect de mobiler sau amenajari.

Participantii au realizat ca lucrul cu un comerciant, furnizor de material care nu se limiteaza numai la a vinde, care are determinarea necesara sa sprijine piata, cu stocuri, cu preturi adecvate, cu solutii si cu promovarea materialului catre cei care creeaza si propun designul este solutia care creeaza premizele reusitei.

Materialul  HPL este arhicunoscut  si in tara noastra. Pana acum niciunul dintre furnizori nu a consumat resursele si energia pentru a sprijini promovarea. Toti comerciantii au vrut ca produsul sa se vanda de la sine, urmarind profitul. Daca veti hotara sa lucrati cu noi nu veti achizitiona un produs ci veti accesa cunostintele, resursele si capabilitatile GELU TRADING COMPANY , EGGER, ARPA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation