Mobila din HPL este mobila de o viata: o schimbi numai daca te saturi de ea! Altfel este deosebit de rezistenta si o poti lasa mostenire!

Ceea ce nu stie prea multa lume este faptul ca ii poti schimba oricand „look-ul” ‘imbracand mobila veche cu un alt finisaj de hpl. Adezivii moderni, in speta adezivii de contact cum sunt si cei sprayabili pe care ii vindem si noi permit aplicarea unei suprafete noi din hpl peste cea veche.

La cele doua targuri de anul acesta la care am fost prezenti: Bife si Sim reactia publicului final la produsul executat din hpl a fost foarte buna. Munca noastra nu a fost in zadar ca si munca celor cativa producatori de mobila care stapanesc bine executia. Iar livingul „Curbo” executat de Andrei Boian a fost vedeta deoarece in cele doua targuri nu a mai existat un produs de acest gen! Si din cate stiu, comenzile curg pe acest produs! Ascultand exclamatiile de placere ale trecatorilor am realizat si de ce: forma curba, grosimile, combinatiile de materiale.

Pentru prima data dupa trei ani de promovare hpl a inceput sa fie imbratisat de client pentru mobilier. Nu stiu daca pentru proprietatile materilului cat pentru ceea ce se poate face cu el tehnic si estetic.

In egala masura calitatile sale cunoscute bine de unii dintre producatori au fost identificate si apreciate la targ. Productia de blaturi de bucatarie, front de usa si blat de masa care inca se face la nivel de comanda in tara nostra a fost reprezentata la Sim de un producator specializat polonez care face blaturi de calitate ridicata si de grosimi variabile inclusiv cu Arpa. Noi avem deja colaboratori care exceleaza in constructia de blaturi de dimensiuni atipice si cu finisaje altele decat cele care se gassesc pe toate drumurile!

Am fost vizitati de companii de amenajari de spatii cu destinatie de bar, restaurant, bucatarie specializata care au apreciat atat executia obiectelor noastre de la stand dar mai ales faptul ca mixul nostru Arpa-Egger le poate asigura in acest moment un format de livrare rapid pentru produse cu cel mai bun raport calitate pret si cea mai mare gama de finisaje.

Tinem sa enuntam doua lucruri: putem sa livram in acest moment rapid la cel mai bun pret din piata din stoc sau de la furnizor. Pentru incepatori asiguram cel mai bun suport tehnic atat la inceperea activitatii cat si pe parcurs. Curand vom avea pe stoc si un material suport deosebit, fabricat de de Egger-eurolight, brut in trei grosim: 35mm, 50mm si 60mm.

 

One Thought on “Mobila din HPL, amenajari cu HPL

  1. gavrea vasile on 5 iunie 2013 at 9:44 said:

    va rog o oferta de pret pentru Fronturi MDF infoliat
    Fronturi MDF vopsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation