Usi pentru mobila Nett Front s-au putut vedea din nou la targul de mobila. Fronturi de usi cum se mai numesc in termen de specialitate din mdf infoliat, lemn, mdf vposit se cauta tot mai mult.

Nett Front a prezentat ca intotdeuna produsele sale de calitate premium. La Sim s-au putut vedea cele mai noi finisuri in materie de folie.

Gasiti ca intotdeuna la noi in showroom toate modelele Nett Front cu consilierea de care aveti nevoie. Daca sunteti comerciant sau producator puteti cere mostre de matariele sau calog si mostrar.

Ceea ce trebuie sa retineti ca si producator este ca prin Gelu Trading Company puteti negocia cel mai bun pret iar pentru proiecte ce presupun cantitati mai mari din acelasi produs preturi speciale.

Produsul Nettfront are o calitate indiscutabila. Datorita numarului mare de modele, finisaje si formate de piese este bine sa veniti la magazinul nostru si sa dati comanda in cunostinta de cauza.  Un avantaj al nostru este faptul ca avem si o gama vasta de manere grupate pe teme diverse pe care le puteti alege potrivit cu frontul dvs! Nu mai vorbim de faptul ca aveti ce vedea in materie de accesorii si feronerie .

Recomandam persoanelor fizice sa abordeze problema usii de mobila la inceputul discutiei cu producatorul si sa nu lase alegerea la final. Este zona din mobila care defineste clar estetica produsului si este si partea cea mai folosita ca piesa.

One Thought on “Fronturi pentru mobilier la SIM 2012

  1. traian leonte on 24 martie 2013 at 10:30 said:

    buna dimineata,va rog o oferta de pret pt fronturile din mdf vopsite si infoliate/m2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation