Un nou targ de mobila, materiale si utilaje incepe miercuri la Romaero. Va fi o intreprindere ceva mai dificila, APMR va trebui sa inoveze repede caci BIFE a fost un succes!

Lasand la o parte disputa tipic romaneasca de care bransa nu are nevoie, avem pentru prima data doua evenimente care focuseaza atentia asupra unei activitati economice cu probleme.

Concurenta a creat un salt a coagulat energii si …a silit Romexpo sa iasa din amorteala. Una peste alta ACRM le-a salvat targul!  A fost un targ de design, frumos asa cum titram dupa prima zi. Din pacate furnizorii de materiale nu au inteles mesajul si nu am fost decat cativa alaturi de clientii nostri. Greu, foarte greu dar totul sta in noi, cum imi declara cu ceva vreme in urma dl. ing Valentin Bazavan manager general Komandor, care a impins cumva lucrurile pana la capat.

Daca ma intrebati pe mine pot oricand in zece puncte sa spun ce mai trebuie acestui targ ca si SIM-ului de altfel. Poate la anul vor culege opinii din vreme si ii va interesa si parerea expozantilor ca noi, nu numai participarea noastra la targ. De altfel, cred ca daca dupa targuri noi furnizorii nu vom fi invitati la discutii (cum s-a intamplat acum) cei mai multi suntem de parere ca ar trebui sa ne organizam propria manifestare.

Bife a reusit sa aduca vizitatori si in acelasi timp sa si arate destul de multe.Daca insa nu vom invata sa fructificam rezultatele targului,daca nu vom iesi din postura „de a ne expune” daca nu vom intari relatiile cu cei care fac cate ceva ,a doua intreprindere va fi si mai grea.

Militez in continuare pentru gasirea unei solutii de compromis: cat timp este criza un singur targ cat mai mare intr-o locatie adecvata. Mai tarziu pot fi doua, primavara toamna.

Noi vom fi la SIM in hala 107 B stand 20. Suntem acolo cu cele doua branduri de HPL (Arpa si Egger) si cu Hettich. Avem cu noi toata gama de cataloage si materiale de la Hettich iar toti cei care vor incheia un contract de furnizare produse Hettich, indiferent de cantitate vor primi 20% discount fata de pretul de lista propus de producator! De asemenea cei interesati de HPL vor putea sa se inscrie in timpul targului pentru urmatorul seminar!

Va steptam si la SIM stimati colaboratori. Targul va fi deschis intre 19 si 23 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation