Mobilier, decoratiuni, materiale si iarasi mobilier de calitate, ba chiar mobilier la superlativ sunt cuvintele ce descriu sumar prima zi de Bife. Dar nu numai atat.

Sunt doua aspecte diferite: amenjari de standuri si mobilier demne de Milano, dar si entuziasm, mult entuziasm din partea noilor participanti.

Toti clientii pe care i-am convins si sprijinit sa poata sa mearga la Bife sunt incantati, chiar entuziasti. Ne-au surprins cu „prestatia” lor deosebita. Ca si pe vizitatori. Sincer sunt mandru de ei si ii voi sprijini cat pot in continuare. Din pacate Romexpo a inteles cam tarziu ceea ce le propusesem pentru ca in loc sa participe cinci firme alaturi de noi, puteam aduce douazeci.

Nu stau acum sa critic. Romexpo, nevoit sau nu a inteles ideea parteneriatului cu toata lumea interesata. Poate o va face candva si Euroexpo care in continuare promoveaza doar pe „cine aduce mai mult la buget” si cam atat…

„Greii” Komandor, Idezio, Theta, Romvitrine, Class Living ori Kinnarps care au staduri spectactaculoase cu mobilier cu design „la zi” incorporat sunt secondati aproape la acelasi nivel de clientii mei: Mobimpex, Termoplanet, Movi design. Sunt cumva nedrept cu multi nepomeniti insa daca vizitati veti vedea ca sunt multi producatori care au ce sa arate.

E frumos, e foarte frumos. Un targ cochet, usor si extrem de placut de vizitat.

Iar concursul de design pentru tinerii creatori a fost un succes.

Din motive obiective a fost pusa sub semnul intrebarii participarea noastra. Am „dres-o” pe ultima suta drept pentru care multumim clientului nostru Malexi One care ne-a realizat standul si colectivului sau care poate executa lucrari diverse din hpl. De fapt merita sa vizitati standul nostru mic si cochet si sa va inscrieti pentru un nou seminar „Scoala de Hpl”. Merita sa vedeti livingul „Curbo” executat de Andrei Boian, o adevarata mostra de: „virtuozitate” in arta curbei si a dimensiunii. Merita sa vedeti nuante noi, deosebite de hpl produse de Arpa sau cu ce sa realizati blaturi de bucatarie de orice forma si grosime si antibacteriene!

Veniti la Bife pana sambata inclusiv si veti beneficia de o experienta agreabila, pe alocuri inedita!

Zilele urmatoare vom reveni cu informatii si imagini detaliate din targ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation