Andrei Boian executa mobila la comanda altfel decat toata lumea. Bucatarii sau livinguri, lucrari in lemn sau pur si simplu mobilier complicat pe care alte companii prefera sa il faca la el. Adesea este si o mobila cu suflet, cu mult suflet.

Desi as fi vrut sa pun titlul „Tara lui Andrei Boian” parafrazand o initiativa bine cunoscuta am renuntat. De ce „MESERIAS?” si nu inginer, producator sau antreprenor?

Pentru ca Andrei Boian inainte sa fie un pic din toate este mai ales meserias. Cum nu sunt multi in ziua de astazi, cum nu mai sunt astazi. Pentru ca socot ca in fiinta lui este in esenta un foarte bun manufacturier care insa are si o pregatire serioasa si care impleteste armonios priceperea cu tehnologia.
„Tara lui Andrei Boian” este tara Hpl in care exceleaza. Nu ca in lemn nu se straduieste sa se ridice la inaltime. Insa eu cred ca in meseria de acum succesul lui se va amplifica prin priceperea cu care lucreaza materialul si prin cunostintele pe care le-a capatat.
Andrei este inainte de toate un om bun. Si corect. Iar aici este baza unui meserias, acestea sunt premisele pentru ca o mesrie sa fie facuta la superlativ.
Fie ca excuta mobilier din pal sau din hpl sau „se omoara” zile in sir sa realizeze o mana curenta perfect .Andrei al carui bunic a fost neamt face lucrurile corect si cu suflet.
De ce il laud atat pe Andrei? Pentru ca au trecut cativa ani de cand lucram si ne simpatizam. Pentru ca este inteligent si faca lucruri frumoase. Si pentru ca a fost mereu deschis si a ajutat pe toti cei care i-au cerut ajutorul
Adesea merge pentru compania noastra la producatorii care incep sa lucreze cu hpl sa ii initieze. Uneori aloca timp si resurse cu o deschidere care impresioneaza…
Si poate pentru ca este scorpion iar eu ma inteleg bine cu barbatii scorpion. Daca cineva va fi nemultumit vreodata de serviciul lui il rog sa-mi scrie.Pana atunci il veti vedea adesea si pe canalul nostru de Youtube in postura de lector meserias.

Firma lui Andrei Boian se numeste Personalmob  – .www.personalmob.ro

One Thought on “Portret de meserias

  1. Ramona Dascalu on 2 mai 2013 at 9:50 said:

    Dragii mei,

    La recomandarea voastra m-am intalnit cu Andrei Boian si uite ca se implineste un an de cand bucataria mea cocheta (mobila) realizata de el ma incanta la fel de mult si astazi. Realizare de exceptie ! Ceea ce surprinde la Andrei este imbinarea esteticului, rafinamentului cu simtul practic, in avantajul clientului, si astfel el reuseste sa se distanteze fata de alti producatori.
    Va multumesc atat voua, cat si lui Andrei, si il recomand cu inima deschisa !
    Ramona D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation