Plinta pentru bucatarie finisaj aluminiu incepe sa mai piarda teren. La fel si inaltatorul finisaj aluminiu.

Cromatica bucatariei s-a nuantat, la fel si materialele. In cazul bucatariilor rustice sau din lemn cum sa pui plinta si inaltator cu  finisaj aluminiu? La fel si la multe dintre fronturile de usi din mdf infoliat modele rustie sau antichizate.

Putem folosi plinta din pal la usa din lemn, dar efectul este nesatisfacator. Putem folosi plinta din pal furniruit, dar nu va fi protejata suficient la apa. Daca rezolvam plinta, ce facem cu inaltatorul? Solutia ar fi plinta culoare lemn si inltatorul vechi la care se introduce cantul din melamina sau hpl. Cum insa plinte culori lemn nu se prea mai aduc, cum nu putem potrivi atatea lemne, o solutie ar putea fi urmatoarea: plinta din aluminiu orice finisaj ar fi este folosita ca baza si pe ea se lipeste o banda de hpl cu finisajul dorit. Lipirea se poate face cu adeziv de contact. Din acelasi finisaj se poate taia o banda care se introduce pe profilul de inaltator „orb”.

As mai aminti o situatie tot mai des intalnita care acum poate fi rezolvata: placarea peretelui dintre corpurile inferioare si superioare. Produsul este in portofoliul Ikea si este vandut si este o placa de pal/mdf peste care s-a aplicat hpl.

Pentru situatiile in care confectionati dvs blatul de bucatarie cu atat mai mult ii puteti propune clientului si placarea verticala. Altfel puteti alege oricand un finis de hpl care se potriveste cu ambientul.

Al treilea element mic dar mare ca reusita este urmatoarea situatie: suntem solicitati sa suspendam corpuri inferioare in perete. Din cauze obiective nu o putem face (perete neconform, greutate mare, etc). Acelasi efect il putem obtine confectionand o plinta de cel putin 150 mm placata cu folie oglinda care va crea un efect de „plutire” prin reflectarea pardoselii. Asa au procedat designerii de la Blum la standul de la Sim.

Mai exista o situatie care acum este usor de rezolvat: plinta curba folosita la bucatarii, dar mai ales in amenajari. Cu hpl finisaj aluminiu, periat sau inox putem realiza orice plinta cu curburi rezonabile!

Amintim clientilor nostri ca avem in portofoliu plinte si inaltatoare produse in Italia la preturi mult mai avantajoase precum si gama de produse finisaj inox: plinte 100,120,150 si inaltatoare si rame de aluminiu cu acest finisaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation