Eurolight_14Cu Eurolight puteti salva timp si bani deoarece nu este nevoie sa lipiti mai multe materiale atunci cand aveti nevoie de un panou de 38 mm sau de 50 mm. Greutatea redusa a acestor placi face ca manipularea sa fie usoara iar capacitatea de transport sa scada cu pana la 35%.

Placile de Eurolight sunt cu 60% mai usoare decat echivalentul lor in grosime realizat din pal datorita cartonului reciclat tip figure care contine cu 60% mai putin lemn decat pal-ul.

Eurolight este o placa compozit realizata din doua placi de pal brut Eurospan de 8 mm, foarte rezistente, intre care   s-a inserat un carton usor si robust de tip fagure.

    Eurolight_Egger Egger_Eurolight_10

Eurolight-ul are toate caracteristicile unui panou de lemn modern, este rezistent, durabil si perfect pentru integrarea tehnologiei si ofera un aspect premium.

Daca sunteti architect, designer de interior sau producator de mobilier Eurolight-ul este materialul perfect pentru proiectele dvs. viitoare.

Euroligh-ul are o rezistenta excelenta de indoire datorita constructiei sale in forma de fagure si nu necesita feronerie speciala. Aceasta combinatie de inalta rezistenta si greutate redusa va ofera o gama unica de posibilitati de aplicare a materialului.Eurolight_zoom

Colectia Zoom cuprinde trei tipuri de Eurolight si anume: Eurolight Raw, Eurolight Painting Grade si Eurolight Decor.

Eurolight-ul Raw (brut) este perfect pentru aplicatarea unui laminat sau a unei suprafete furniruite.

Atunci cand proiectul dvs. impune o anumita culoare este disponibila gama Eurolight Painting Grade. Aceste suprafete pot fi vopsite sau lacuite si sunt perfecte pentru proiectele ce impun culori din paletarul RAL, NCS, Pantone. Se recomanda folosirea cantului ABS de 2mm pentru bordarea panourilor care poate fi vopsit si lacuit in aceeasi culoare cu panoul.

Eurolight Decor este constituit din 24 de decoruri cu o melamina de inalta calitate. Este un material deja finisat care nu necesita nicio alta operatie de prelucrare cu exceptia cantuiriii pentru care exista cantul ABS disponbil in toate cele 24 de decoruri.

Gama de decoruri Eurolight este disponibila de asemena si in alte materiale ca Eurodekor MFC sau laminat, exact cu aceeasi structura.

Cel dificil in lucrul cu materiale noi este sa stim de unde sa incepem, de aceea aveti alaturat o serie de idei simple de aplicare pentru a face lucrul cu Eurolight mai usor.

Placarea: Cea mai usoara cale de a integra Eurolight-ul in ideile dvs este a folosi acest material pentru a placa sau a dubla structurile existente.

 egger_eurolight_2 Egger_Eurolight1

Cea mai comuna metoda de utilizare a Eurolight-ului este de lipi pe suprafata existenta panoul de Eurolight folosind un adeziv pentru lemn care in prealabil a fost fixat de aceasta carcasa cu suruburi in interiorul carcasei.

O alta cale de a incepe lucrul cu Eurolight este acela de a-l combina cu Eurodekor MFC (pal melaminat).

   eurolight_3Eurolight_4

  Eurolight)15 Eurolight_16

Egger_Eurolight_25

Eurolight_30

Eurolight_27

Eurolight_31

Eurolight_32

Eurolight_34

Eurolight_15

One Thought on “Placi suport pentru HPL – Placa usoara Eurolight extras din prezentarea Egger, partea I

  1. Pingback: Mobilier cabinet stomatologic din Hpl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation