Eurolight_29Asamblarea a doua placi de Eurolight:

Datorita densitatii suprafetei de 8mm a Eurolight-ului nu este necesara o feronerie speciala, putandu-se utiliza balamale, glisiere, suporti de polita, bare de haine normale.

Se recomanda varianta  Hettich Direct pentru fixarea cu surub sau conectorii VB 36 pentru placile de 38 de mm sau 50 mm.

Hettich_eurolight_2Hettich_Eurolight

Exista situatii cand este ceruta ascunderea feroneriei, lucru ce poate fi realizat cu Hettich VB Insert care poate fi folosit pentru  conectarea placilor de 38 sau 50 mm.

  11723_Hettinject_VB_440_01

O simpla gaurire este tot ceea ce trebuie pentru a fi folosit. Adezivul pentru insertia VB se aplica in doua puncte care urmeaza canalele special create pe ambele fete ale VB securizand fixarea acestuia in locul de montaj.

O alta solutie sunt Diblurile Hettinject prin care se insereaza manual adezivul si cu ajutorul carora se poate realiza o structura stabila pentru inserarea surubului in material. Diblurile au o rezistenta de 750-1250 N si de 2 ori mai puternica decat conectorii folositi in mod uzual pt pal.

        Dibluri_hettinject Hettinject_dibluri

Perfecta combinatie intre Eurolight si tehnologie

Datorita constructiei sandwich toate cablurile pot fi conduse prin interiorul miezului de fagure  care vor deveni perfect invizibile.

              Eurolight_19 Eurolight_23

Usi glisante/pliante

Cu Eurolight pot fi mutate fara efort partitii largi, realizand o structura care in mod uzual nu ar fi posibila cu materiale groase.

               Eurolight_24 Egger_Eurolight_11

Hettich ne ofera feroneria ce poate fi utilizata cu aceste panouri Eurolight atat pentru usi glisante, cat si pliante, astfel:

–  Topline 1210/1230 sunt solutiile pentru usi glisante cu o greutate 80 si 125 kg si pentru grosimi de 38/50 mm

–  Wing Line pentru usi pliante cu o greutate de 25 kg si pentru grosimi de 38 mm

                  Egger_8 Egger_9

 Eurolight_40 Eurolight_44 Eurolight_45

Eurolight_47

Eurolight_59

Eurolight_60

Eurolight_61

Eurolight_62

Eurolight_64

Eurolight_65

Eurolight_68

Eurolight63

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation