Atipic StuffAtipic Plus una dintre cele mai importante companii creatoare si producatoare de mobilier si amenajari din piata romaneasca a lansat ieri in colaborare cu  Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Facultatea de Arhictectura de Interior concursul Atipic Stuff. Concursul este deschis tuturor studentilor UAUIM si ai altor universitati de profil din tara, cat si arhitectilor sau designerilor romani.

Tema acestui concurs este: „Provocarea si amplificarea conceptului de design interior”. Participantii trebuie sa proiecteze un ansamblu de mobilier inovativ, modular si dinamic, destinat unei camere de zi, in cadrul unei locuinte contemporane.

Arhitect de profesie, managerul Atipic a inteles mai bine ca oricine necesitatea apropierii studentului arhitect de interior de bransa cu care sau in care va lucra in viitor. Dl Doru Dascalu este si creator de suprafete decorative.

Stim cu totii ca tinerii arhitecti nu au nevoie doar de imaginatie si talent ci si de o buna cunoastere a materialelor pe care trebuie sa le folosesca cat si a cererii de piata. Modul cum a fost conceput concursul simuleaza o situatie reala pornind insa nu de la cerere ci de la materiale, cum de altfel se pleaca adesea in occiddent cand producatorii materialeleor cer creatorilor sa execute produse.Concursul Atipic Plus

Marturisesc ca ma asteptam ca la lansare sa participe mai multi studenti interesati. Insa a fost foarte bine si asa, pentru ca probabil cei prezenti sunt si cei mai  buni. Starea creata de ei a fost pozitiva, relaxata si ma astept ca si creatiile lor sa fie deosebite.

Mobilierul propus va folosi accesorii Hettich pe care studentii le pot gasi pe siteul nostru www.gelutrade.com.

Pentru orice lamurire despre aceste materiale(organe de asamblare,manere, mecanisme) va stam la dispozitie oricand pe mailul gelu@gelutrade.com ,telefonic sau in firma. Mai putem furniza informatii despre oricare din materialele propuse in proiect sau a celor complementare alese.

Mult succes!

Concurs Atipic Plus Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation