349991_cvetok_cvety_krokusy_fioletovyj_cvet_priroda_raste_1920x1180_(www.GdeFon.ru)Femeile sunt alaturi de noi in multe dintre posturile din aceasta industrie. Nici nu stiu daca s-ar putea fara ele numai si pentru faptul ca domeniul agrega o multime de detalii.

Creatia este activitatea de la care se pleaca. Poate mobilierul ar putea fi creat exclusiv de barbati dar interiorul in ansambu nu stiu cum ar arata! Sensibilitate, rabdare, atentie la detalii sunt ingredientele necesare pe care cu certitudine femeile le au!

Femei sunt si in proiectare dar si in productie in diferite faze si operatii. Isi indeplinesc sarcinile cu brio si rar creeaza probleme.

Femeile sunt adesea in domeniul nostru si consilieri foarte buni de vanzari. Ele stiu mai bine functiunile mobilierului si ceea ce asteapta de la mobila sau amenajare. Problema este ca tot ele decid si achizitia mobilierului. De cate ori cerem insa sfatul angajatelor sau sotiilor noastre atunci cand ne stabilim tinta de piata?

Achizitiile sau consumurile de materiale sunt asumate sau dramuite de femeile colege. Contabilitatea si grija salariilor noastre tot ele o au. Depozitele de materiale au gestiunile in regula, curatenie sau ordine tot datorita  lor.8-martie-cristi2

Nu in ultimul rand merita amintita munca femeilor manager sau antreprenor. Fie ca si-au dorit sau nu, fie ca trebuie sa fie adesea „stalpul” familiei fie pur si simplu le place ceea ce fac intr-un domeniu greu, tehnic ce necesita scule, utilaje, forta de munca merita tot respectul! Probabil ca sunt mai puternice decat foarte multi barbati care nu-si asuma nici propria grija daramite soarta a zeci sau sute de oameni!

Macar astazi putem realiza ce fac si cum sunt femeile de langa noi. Poate fi un inceput pentru a ne da seama ca nu se poate fara ele chiar si aici sau poate mai ales aici in acest domeniu destul de greu.

Este un martie frumos intr-un an greu! Haideti sa privim spre ele, sa le multumim ca exista si sa le uram multa sanatate, putere de munca si „LA MULTI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation