Seminar_Gelu Trading3Joi 7 martie, Gelu Trading Company a primit vizita companiilor Mobteco Product si Webcom Trading pentru o intalnire cu tema mai sus amintita.

Obisnuit cu un numar mai mic de participanti la seminarii decat cel confirmat surpriza a fost mare sa primesc vizita unor colective destul de largi. Sigur ca aici a fost „mana” unui manager determinat si care dupa parerera mea va produce destule surprize in anii care vin.

A fost mai putin un seminar (deorece timpul alocat nu a fost prea mare) cat mai ales o intalnire informala in care cele doua colective s-au cunscut mai bine si au purtat discutii pe teme diverse urmarind insa conceptul de baza: materiale, design, functionalitate, beneficii.

Trebuie sa marturisesc ca mai rar am am avut parte de interlocutori agreabili, determinati si care sa degajeze un aer de echipa sudata! Realmente m-am simtit bine in compania lor si am avut sentimenul ca sunt niste oameni buni si interesati de ceea ce fac. Poate ca multi dintre managerii barbati ar putea lua aminte de la una dintre Doamnele manager ale domeniului nostru. Felicitari!Seminar_Gelu Trading2

Se spune ca adesea managerii se tem sa-si trimita oamenii singuri la manifestari si la pregatire. In ultima clipa isi dau seama ca sunt atat de „incarcati” in activitate si au nevoie de subalterni tocmai in cele cateva ore in care ei ar trebui sa se pregateasca! Vor ca oamenii sa stie sau sa reactioneze dar nu ii scot deloc in zona de relationare!

Managerul de mai sus m-a surprins asa cum m-au surprins placut si colaboratorii sai.

Echipa de vanzari a stiut sa asculte dar si sa intrebe. Apreciez de mult site-ul www.vreaumobila.ro (am si scris despre el) insa nu cunoasteam echipa. Dupa parerea mea „materialul uman” este valoros, trebuie ajutat sa „puna in opera” lucruri noi. Inteleg ca acum are in spate si o companie Mobteco care se perfectioneaza continuu si cred ca in echipa vor deveni puternici.

Seminar_Gelu Trading1Pot crea produse noi cu un anume grad de particularitate care se pot vinde lejer online! Iar o echipa de productie sudata, preocupata sa se perfectioneze continuu va putea fi fundamentul.

Cred cu tarie ca reusita clientilor nostri este si reusita noastra a furnizorilor de materiale. Cred ca a venit vremea sa lucram impreuna mai ales cei care gandim la fel.

Numai preturile mici sau creditarea nu sunt de ajuns. Toata lumea o face insa mare lucru nu se schimba. Trebuie sa ne pregatim, trebuie sa cream, trebuie sa strangem randurile si gasim formule noi de vanzare si sa iesim la export. Trebuie sa idenitificam ce avem specific si sa exploatam.

Nu orice furnizor poate lucra cu orice client si invers. Oamenii se aleg intre ei chiar si in business. Pragmatismul in afaceri presupune si deschidere catre cei cu care poti sa castigi pe termen lung sau de la care poti castiga cunostinte.

Intalnirea noastra demonstrat ca se poate si „ca iese” atunci cand managerul este deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation