Laminate Egger pentru usiCompetenta producatorului de mobilier este mult extinsa de la domeniul de baza. Hpl este un material care il ajuta sa migreze catre produse/servicii pentru care are pregatire si utilaje.

Vreau sa supun atentiei doua aplicatii diferite: usile de interior si panourile decorative.

Adesea refuzati lucrari care presupun utilizarea unor cladiri cu usi de interior atat in zone specializate (spitale, scoli, birouri, spatii comerciale) cat si persoane fizice care ar dori ca usa sa fie finisata la fel cu mobila!

Constructia usii nu este o mare filozofie. Se gasesc acum structuri (chiar eurolight) sau pot fi create usor. In zona publica lucrurile sunt clare, se cer usi plane care se pot sterge, dezinfecta usor si in acelasi timp cu o suprafata rezistenta mecanic. Cel mai practic material (si mai ieftin) este hpl-ul.

Cu adezivii sub presiune nici lipirea nu mai este o problema.

Laminate Egger - usi de interior Aplicatii HPL - Usi de interior

Pentru a optimiza costurile livram hpl in dimensiuni de usa, la cerere si pe comanda. Diferite sorturi, diferite branduri.

Vad adesea in spitale materiale neconforme puse in locuri de trafic: pe usi sau receptii sau ca protectii. Am ramas stupefiat cum intr-o retea mare privata sa vad pfl sau pal deteriorat, innegrit, murdar. Piata potentiala exista pentru ca in primul rand in spitale usile si mobilierul trebuie sa fie neaparat macar din hpl.

Sunt culori de lemn atat la Arpa cat si la Egger cu structuri in relief care imita furnirul. Am vazut la clientii nostrii lucrari deosebite: usi plane, rezistente cu tocuri si pervaze lipite chiar la fata locului!

In imaginile de mai jos este o aplicatie ingenioasa: placi transparente, translucide, colorate acrilice (tip plexiglass) pe care s-au lipit diferite suprafete hpl. Lipirea s-a facut cu o folie transparenta. Cu routerul s-a intrat in hpl si putin in placa suport si s-au creat modele. Placile rezultate pot fi luminate din spate natural sau artificial, pot fi folosite in mobila, placari si mai ales la mobilierul comercial. Optiuni sunt multe, tin ca de obicei de imginatie si inteligenta.

 Placi decorative HPL_2Placi decorative HPL_1Placi decorative HPL_3

Placi decorative HPL_4 Placi decorative HPL_5 Placi decorative HPL_6

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation