Seminar Scoala de Design Serban3Pana acum o luna nici nu stiam ca exista aceasta scoala. Am primit vizita a trei persoane care aveau nevoie sa se informeze despre materialele unei lucrari. Unul dintre colegii mei se ocupa de ei. Mi-a atras atentia conversatia si gradul de interes pe care il aveau pentru informatii diverse. Am intrat si eu in discutie, am constatat ca intrarea lor era din alta „directie” – de aici si interesul sporit, determinarea.

Cursantii acestei scoli sunt persoane de diverse pregatiri care merg sa studieze design, platind bineinteles o taxa pentru acest lucru. Vad din comentarii ca nu se glumeste, banii nu se iau degeaba. In egala masura si cursantii acorda o atentie sporita procesului de invatamant  si se pare, iese ceva bun pentru toata lumea.Seminar Scoala de Design Serban2

Discutam de multe ori cu tineri studenti la arhitectura, arte sau industria lemnului. Fie sunt prea tineri, fie prea putin determinati. Suntem pregatiti si dispusi sa le acordam atentie si informatii si adesea investim si bani ca ei sa primeasca informatii utile si diverse. Din pacate rezultatele sunt inca slabe, gradul de interes este deseori scazut iar scoala nu ii canalizeza deloc decat pentru acumularea pur teoretica (cea mai comoda de altfel).

Dupa vizita de informare, echipa de absolventi a scolii Serban mi-a propus deja sa intre intr-un circuit de informare alaturi de firma noastra. Si iata, intr-un interval de o luna intregul „an” a venit la un seminar. Seminarul a fost placut, agreabil, interesant deoarece acesti oameni chiar sunt interesati, pun o multime Seminar Scoala de Design Serbande intrebari, intra in dialog. Inteleg ca dl. arhitect Serban le-a transmis o alta vedere asupra lucrurilor si in special o alta viziune de abordare a materialelor folosite.

Cu asa „energie” evenimentul care a durat 3 ore a parut scurt. Insa au cunoscut colectivul nostru si au fost invitati ca de acum inainte sa vina cand doresc si sa ceara informatii. Iar fiecare a plecat cu materiale informative si ajutatoare.

Multumim Egger si Blum care sunt unii dintre furnizorii nostri de elita si care sunt intotdeauna alaturi de noi in actiunile de acest fel.

Urmatoarea manifestare va avea loc pe 30 mai la ora 10.00 in strada Sadului, nr 35, Depozitul35 si va trata tema – „Laminatele decorative si placile compacte – principalele directii de folosire”.

Inscrierea la seminarul din data de 30 mai se face pe adresa de mail: marketing@gelutrade.com

Seminar Scoala de Design Serban4

Seminar Scoala de Design Serban5

Seminar Scoala de Design Serban6 Seminar Scoala de Design Serban7

One Thought on “Scoala de Design Serban la seminar la Gelu Trading Company

  1. Elena Belciug on 12 iulie 2018 at 11:27 said:

    Mai există această școală de design interior, Șerban? Nu am găsit-o pe internet. La adresa http://www.scoaladesignserban.ro este doar o listă cu absolvenți.

    Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation