Dynamic_space_BlumSunt adesea pus in situatia de a consilia o tanara familie, dar si pe cele mature in privinta organizarii si a materialelor care merita folosite. De la inaltimea varstei si experientei apreciez munca deosebita a doamnelor in bucatarie si ma straduiesc sa conving domnii ca merita sa aloce „buget” mai mare decat pentru alte zone ale casei! Si munca aceasta nu este usoara,va garantez!

Barbatii (cu exceptia celor care au pasiunea gatitului) inteleg mai putin importanta deosebita a bucatariei si implicit a mobilierului de bucatarie. In acelasi timp multe dintre doamne nu au avut ocazia sa incerce un mobilier organizat si echipat cu produse Blum! Iar cu prima ocazie cand o fac, inteleg diferenta!

Bucataria este si va fi din ce in ce mai mult locul celei mai omenesti relationari a intregii familii. Aici rolul doamnei este primordial: creeaza hrana, strange familia impreuna, transmite sentimente si calmeaza diferende. Este adesea si locul unde se face o buna parte din educatia de acasa.

Viata noastra este din ce in ce mai alerta si genereaza stres. Femeile muncesc si in afara casei, drept urmare in casa ar fi indicat sa se descurce mai comod. S-au creat aparate de tot felul, insa de miscarea si energia consumata pentru lucrul in bucatarie s-au ocupat putini.

Blum este compania care s-a preocupat cel mai mult asupra acestei activitati si a alocat bani, studii, tehnologie. A rezultat conceptul Dynamic Space, un concept de bun simt, de organizare a spatiului pe zone de lucru. A introdus organizarea zonei inferioare prin sertare (care organizand volumele a marit spatiul de depozitare concomitent cu usurarea extragerii obiectelor). A creat balamale care realizeaza extrageri diverse si comode.

Blum_box1145_5 Blum_box1238_4

„Cu Blum nu mai facem noi bani” imi spunea un client producator…L-am intrebat de ce si acesta mi-a raspuns ca 15-20 de ani clientul nu trebuie sa schimbe bucataria deoarece nu se strica nimic.

Asa si este. Numarul de cicluri de inchidere – deschidere la care este garantat fiecare reper face ca mobila sa traiasca peste 15-20 ani! Poti scoate mobila din uz din motive de design sau de degradare a materialelor lemnoase, insa feroneria o poti pastra!

Insa Blum nu este numai cel mai fiabil brand. Este si cel mai ergonomic si cel mai functional. Prin gama larga de produse si accesorii, prin compartimentarile comode si indelung studiate, bucataria echipata cu Blum strange in ea cu cca 40% mai mult decat orice alta bucatarie in timp ce munca este cu cca 30% mai comoda! Ce spuneti domnilor? Daca si masina dvs (care este numai a dvs) v-ar asigura atat de mult ca bucataria  Blum?

Si pentru ca vorbim de o lume in continua schimbare, Blum a introdus si o alta componenta: senzoriala! Da, simturile utilizatorului sunt exaltate: miscarea componentelor este lina si silentioasa iar totul este amortizat!Blum_box1158_5

Designerii au si ei munitie sa isi rezolve toate temele moderne: orizontale largi atat la corpurile de jos, dar si la cele de sus, deschideri electrice. Pentru prima data in lume, Blum s-a preocupat de interiorul mobilei si a creat sertare cu design special, dar si pasibile de personalizari!

Nu mi-am propus sa descriu produsele Blum! Vreau sa invit domnii sa traiasca alaturi de doamne experienta folosiri unui asemenea tip de mobila. Vor face o investitie deosebita: 20 de ani fara alta investitie, o doamna fericita care munceste mai putin, o incapere cu cel mai bun design din casa, o familie multumita…

Domnii peste 40 de ani sunt cei care inteleg cel mai repede. Acestia inteleg ca trupul imbatraneste si se misca mai greu. Blum a studiat si produs inclusiv pentru varsta a doua si a treia, sotii de aceste varste dorind sa gateasca sanatos petrec mai mult timp in bucatarie, iar Blum ii ajuta in acest sens.

Blum nu este numai ceea ce am descris mai sus. Este o companie inteligenta, care ofera mai multa valoare decat majoritatea companiilor mari din lume din orice domeniu. O plus valoare care adesea nu este ceruta, din acelasi pret, normal si decent. O plus valoare pe care nu o plateste nimeni si nu afecteaza mediul. Blum nu face reduceri, nu produce pe piete cu forta de munca exploatata, insa ofera intotdeauna mai mult. Chiar multumire si fericire intregii familii.

Blum_lbx0179_4

Blum_lbx0164_5

Blum_box1696_4

Blum_amb0002_5

Blum_kla0455_4

Blum_box1890_5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation