Bucatarie cu forme curbe RomvitrineLa fotbal prin neparticipare castiga adversarul. La BIFE-SIM prin neparticipare (oficiala) a castigat ACRM!

Mai mult, am putea adauga ca ACRM-Asociatia Clubul Roman de Mobila a salvat sectiunea de mobila moderna si la acesta manifestare.

Tandemul APMR-Romexpo nu vede inca necesitatea schimbarii formatului acestei manifestari asa cum pe buna dreptate cer majoritatea participantilor. Prin urmare, au „incasat” multe neparticipari notabile.

Cele cateva companii care au participat individual si sunt membre ACRM au dat valoare si importanta sectiunii de mobila moderna.

Standurile Romvitrine si Delta Design au fost spectaculoase. Global Design sta pe pozitie la sectiunea modern, bine executat si accesibil ca buget, iar Metric a revenit la sectiunea de mobilier casnic. Idezio, o companie cu forta si potential  care respira un aer cosmopolit a fost ca de obicei  o prezenta de liga 1, desi se simte „cautarea” de sine in design-ul afisat.

Specializarea si dorinta continua de a oferi calitate, dar si deschiderea catre materiale noi incepe sa se simta la Romvitrine.”Viitorul suna bine” pentru aceasta companie care produce „cele mai greu de produs” bucatarii de pe piata!Kitchen Living Metric Production

Metric a produs…surpriza  incarcand sa faca ce stie mai bine din zona de proiecte. A rezultat un mobilier Kitchen-Living dar cu forme curbe, inedit si cu valoare adaugata, greu de reprodus daca nu stii meserie bine si nu ai exersat.

Targul a avut de castigat si datorita altor companii valoroase cum este de exemplu Sipro – „monstrul sacru al domeniului”, dar si Profesional Design o companie mai tanara care integreaza fericit design-ul generatiei „scolite” la Ion Mincu in productia de mobila de bucatarie.

Ne vom concentra atentia in zilele urmatoare in detaliu asupra a ceea ce s-a intamplat.

Mai mult interes anul acesta din punct de vedere al vizitatorilor. Aceeasi caldura insa in pavilionul Central, aceeasi parcare exagerat de scumpa si acelasi neinspirat program de vizitare. Nici macar o schimbare in atitudinea organizatorilor, dimpotriva am intalnit multe nemultumiri in randurile expozantilor.

Bucatarie Si-ProSi totusi cel mai frumos targ al anului a fost…frumos. Micut (mult prea mic pentru potentialul Romexpo care ar trebui sa acapareze toate manifestarile de acest gen), dar curat si cochet.

Cum ar arata un targ de mobila in iarna-primavara cu toti cei care produc mobila moderna sau proiecte spectaculoase? Un targ de mobila cu mult design sau un targ de design cu multa mobila moderna si de avangarda? In organizarea unui colectiv tanar si cu multa deschidere?

Poate ca echipa ACRM-Romexpo care a reinventat „Bife” in 2012 ar trebui sa se gandeasca serios. Este mare nevoie de un produs nou, de o manifestare a viitorului care sa tina cumparatorul cu buget pe piata interna. Multi romani cu pretentii viziteaza iarna targurile de profil din Europa si cumpara apoi mobila de acolo pentru ca au ce sa vada.

Si pentru profesionisti trebuie alta manifestare. Daca Blum si Hettich nu prezentau noutati nu am fi vazut nimic la feronerie si accesorii. Un targ trebuie sa lanseze produse noi, sa fie inedit si sa traseze directii…Si ar cam trebui sa fie acolo toata lumea care activeaza in piata.

Mobilier bucatarie Mocca Profesional Design

Living Slide Line M Hettich Global Design

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation