Usi glisante aluminiu Galex PractikDupa cum se stie, cand vine toamna vedeta mobilei este dressing-ul sau dulapul pentru haine. Toamna este cea mai incarcata perioada pentru bransa noastra.

Galex este un produs bun. Glisarea realizata de rotilele lui nu se regaseste acum in piata la nici un alt sistem: lina si silentioasa. Versatilitatea sa il face utilizabil pentru orice dimensiune de dulap si pentru orice situatie. Si dupa cum multi cunoasteti la Galex gasiti cele mai multe finisaje.

Nu este un produs la care s-au facut concesii chiar daca pretul sau este foarte apropiat de al celor fabricate in Asia.

In acest moment este singurul sistem de usa in rama de aluminiu imbracat in furnir natural sau in folie de pvc cu structura! La un pret la care la alti furnizori nu primiti nici aluminiul! Si aluminiul natur a cam „iesit in decor” in design-ul european…Promotie BiFE galex

Impreuna cu fabricatorul sau am hotarat sa oferim in perioada urmatoare un amplu program de promotii care sa il faca accesibil unui numar cat mai mare de doritori.

Urmariti saptamanal programul nostru de promotii – chiar la sectiunea promotii si veti fi placut surprinsi!

Saptamana in curs, saptamana in care are loc targul BIFE-SIM a debutat cu promotia „Cumperi 5 la pret de 3!” Vezi promotia

Pentru clientii consecventi asiguram transportul produselor la sediul de productie direct sau prin curier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation