Fronturi mdf infoliatPal-ul melaminat nu si-a spus ultimul cuvant. Producatorii fac eforturi mari pentru a diversifica design-ul suprafetelor sale. Insa, ponderea sa in industrie, in tarile vestice, este mult mai mica in totalul materialelor folosite. Nu asigura nici design-ul pentru toate cerintele si nici calitatea.

De aceea au aparut fronturile de usi din mdf infoliat. Un material mai atractiv, mdf-ul, este prelucrat in volum dand nastere la o multime de modele, iar apoi este infoliat cu o suprafata decorativa adesea mai dinamica decat a celei de pe pal.

Daca nu s-a infoliat, s-a vopsit dand nastere frontului de mdf vopsit.

Cum sa realizam un design clasic fara fronturi din lemn? Cu mdf infoliat…

Cum sa realizam fronturi antichizate altfel decat pe lemn? Pe mdf frezat si infoliat…

Frezarea pe CNC, a dat nastere unor modele care numai din lemn mai putea fi realizate.Fronturi mdf infoliat Nett front

Candva tot producatorul mai mare sau mai mic avea o presa de infoliat. Performantele diferitelor utilaje nu erau intotdeauna la nivelul corect pentru a scoate un produs perfect. Iar comertul cu folii nu s-a dezvoltat  deoarece imobilizarile acestei materii prime erau mari.

Asa cum se intampla in IT (accesul la „norul informatic”) si in aceasta industrie accesul la norul tehnologic a inceput sa fie tot mai larg.

Prima companie care a facut un business din vanzarea de mdf infoliat tuturor producatorilor de mobilier a fost Nett Front.

Nett Front a abordat productia si distributia total profesionsit de la inceput. Dupa mine este o companie cu produse si servcii de top si mult peste multi producatori europeni.

De aceea am hotarat acum cativa ani sa distribuim produsele acestei companii.

Promotie Bife-Sim 2014Tot mai multi clienti folosesc fronturi din mdf. Primesc un produs bine executat, la un termen de cca 1 saptamana la care trebuie sa execute doar gauri pentru balamale. Nu mai debitam, nu mai cantuim, avem un produs la care cantul se intoarce pana pe spate.

Gasiti in showroom-ul nostru expuse aproape toate modelele la dimensiuni reale. Apoi, colectivul nostru va consiliaza pentru a nu gresi atunci cand lansati comanda. Asiguram tuturor mostrare, dar si mostre fizice alaturi de catalog.

Colaboratorilor consecventi le asiguram transportul produselor la sediul de productie si le oferim formule de bonificare.

In aceasta saptamana, functioneaza promotia „Usa ta are nevoie de o balama buna!” vezi promotia

One Thought on “Fronturile de usi din mdf infoliat solutia la indemana pentru un design modern!

  1. Ionela on 13 septembrie 2014 at 15:08 said:

    Buna ziua, si eu am comandst de curand o bucatarie superba din mdf infoliat, care m-a costat o groaza de bani. , din pacate intr o zi am uitat sa pornesc hota iar aburii mi au dezlipit un colt la o usa deformand usor infolierea. Ce se mai poate face sa o pot repara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation