Bife-Sim 2014 este un eveniment de marketing important. In saptamana in care se desfasoara targul si anume intre 8-14 septembrie beneficiati de mai multe promotii.

     Prima promotie, denumita Usa ta are nevoie de o balama buna, ofera gratuit fiecarui client, care lanseaza in acest interval prin intermediul unei companii o comanda de fronturi de usi Nett Front, numarul de balamale necesare montarii usilor respective si anume:

-pentru o comanda de sub 4mp: balamale Dtc aplicate cu amortizare

-pentru o comanda intre 4-5mp: balamale aplicate Intermat si Ecomat Hettich

-peste 5mp balamale Blum clip cu amortizare pe brat

Promotie in perioada Bife balamale12

 

     A doua promotie se refera la sistemul Galex Practik. Toti producatorii care vor cumpara in aceasta perioada vor putea accesa promotia „Cumperi 5 la pret de 3”, adica vor putea achizitiona sisteme complete de usi glisante pentru 5 usi la pret de 3. Din cate cunoasteti, pretul de lista al unui sistem Galex pentru o usa este de cca. 50 euro (pret valabil pentru profilele Trend si Minimalist de aluminiu).

     Prin aceasta promotie veti achizitiona sistemul la cca 30 euro/usa!

Promotie BiFE galex

 
     A treia promotie se numeste „Cumperi Hpl si lipesti ce doresti!”. La achizitia a doua foi de hpl Egger de orice nuanta veti putea primi gratuit un tub de adeziv Grabfast Gold. Caracteristicile sale deosebite il recomanda pentru lipirea rapida a multor suprafete.
Promotie in perioada Bife adeziv Gold
 
     Promotiile sunt valabile pentru toate firmele producatoare de mobilier care comanda sau achizitioneaza in aceasta perioada produsele mai sus mentionate.
    Pentru fronturile de usi Nett Front, cat si pentru hpl Egger daca dovediti ca ati vizitat standurile firmelor respective la Bife prin prezentarea unui pliant (mostrar, catalog)  nou veti primi un discount suplimentar ( intre 3 si 10%).

One Thought on “Campanii promotionale pentru producatorii de mobilier cu ocazia Bife-Sim 2014!

  1. Am si eu cateva invitatii la acest eveniment, cred ca o sa fiu prezent si eu. Astept cu nerabdare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation