prize evoline schulteViata moderna devine din ce in ce mai complexa – o provocare care poate fi depasita cu flexibilitate si mobilitate. Tot ce odata a fost analog acum este digital; tot ce odata a fost static si centralizat acum este versatil si descentralizat.

Acasa, la birou sau pe drum avem nevoie de energie pentru a fi conectati la intreaga lume. Dar acest lucru necesita infrastucura potrivita. Locul ideal pentru a locui si lucra astazi este un loc ergonomic si echipamente electronice inteligente.

Datorita solutiilor si sistemelor Evoline, acest lucru este posibil in sali de conferinte, librarii, camere de hotel, centre, zona de locuit, birouri, etc unde te vei simti confortabil.

De la o singura priza pana la un sistem electric pentru intreaga cladire, Evoline ofera solutii inteligente, personalizate adaptate pentru orice tip de activitati ce  necesita energie si date (usb, stecher international, conexiune dvi, etc).

priza evoline1

Chiar daca gama de produse este mare se intampla uneori ca produsul de care aveti  nevoie sa nu existe in portofoliu. De aceea Evoline ofera libertate in alegere datorita sistemului sau modular. Acesta poate fi configurat individual – in serie mica sau ca un produs unic.

Chiar si acasa sistemele de electricitate configurate pot face viata mai simpla. De aceea Evoline ofera solutii chiar si in colturile moarte dintre mobilier si perete, spatiile goale de sub blatul de lucru.

Stecherul Evoline se distinge atat prin designul sau inovator cat si printr-o functionalitate deosebita.

Datorita formei sale extra plate este potrivit in spatele oricarei piese de mobilier deoarece poate fi asezat la o distanta minima fata de perete. Cu ajutorul corpului sau mobil este nevoie de o forta minima pentru a-l extrage din priza.

priza evoline2  priza evoline3

Evoline T-Dock – un pilon din otel inoxidabil sustine priza T-dock deasupra suprafetei de lucru. Acest lucru ofera mai mult spatiu si o siguranta in contactul cu posibilele suprafete umede.

Evoline V-port – aproape mereu exista spatiu nefolosit in special in colturi. Acolo se poate monta V-Port. In pozitia inchisa V-Port are o eleganta carcasa din otel inoxidabil. De asemenea este disponibila o iesire pentru Usb.

priza evoline5 evoline7

Evoline D-dock – este folosit pentru colturi in buctarie si baie. V-dock poate fi instalat orizontal sau vertical si este variabila in lungime. Aliamentul la 45 de grade ofera o uzabilitate ideala.

Evoline R-dock – poate fi instalat in fiecare colt de 90 de grade. Fata sa usor flexata ofera o folosire confortabila.

priza evoline9 priza evoline vertical

Evoline Vertical –  este ideal pentru birouri, hoteluri, showroom-uri. Pana la 1.2 m inaltime.

Evoline Bridge- cuiburile de cabluri arata urat si sunt periculoase. Evoline Bridge aduce ordinea la locul de munca. Piesa este foarte plata, iar scaunele de birou pot fi trecute peste fara probleme.

evoline bridge priza evoline dock

Evoline Flip-top – amplasarea acestuia ofera functionalitate, iar sistemul sau modular confera spatiului de lucru un aer modern si ordonat.

priza evoline flip top frame dock evoline

Evoline Frame Dock  – utilizarea acestuia transforma spatiile netutilizate in zone cu maxima utilizare.

 http://www.gelutrade.com/catalog/prize-incorporabile-in-blat-birou-bucatarie-sisteme-mascare-cabluri-c-868/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation