Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum4Design-ul sertarelor a atins cote revolutionare la Blum. De mai multa vreme in „arhitectura interna” a mobilei companiile fanion au produs schimbare prin inovatie.

In acelasi timp clientul consumator de design (si posesor de lucruri de calitate) doreste depozitare eleganta pentru lucrurile sale.

„Frumosul vine din interior” este o zicala cu multa adancime care se refera la oameni. Insa se poate spune acelasi lucru si despre sertarele Blum si mai ales despre Legrabox.

Astazi nu mai poti achizitiona „o mobila” de cateva mii de euro care este echipata cu sertare din pal sau cu glisare rudimentara in care sa asezi haine, bijuterii sau obiecte de mobilier care valoreaza pe masura. Este un non-sens. Ati achizitiona o masina scumpa care sa aiba jenti din otel si fara aer conditionat?Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum

Legrabox este un instrument adecvat pentru designeri. Si pentru a fi complet s-a creat linia de compartimentari AMBIA.

Cu AMBIA-LINE aveti ordine in toate sertarele. Deoarece sistemul de compartimentare interioara cu designul suplu al ramelor ofera multiple variante de a organiza interiorul mobilierului, indiferent de ce anume doriti sa depozitati in ele.

O bucatarie de calitate nu este doar frumoasa, este si practica. AMBIA-LINE va ofera ordine ajutand astfel la procesele simple de lucru. Daca aveti la indemana tacamurile, ingredientele si condimentele, gatitul merge ca pe roate.

Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum5 Ambia-Line Blum

Tacamuri, sticle sau provizii – AMBIA-LINE va ofera o compartimentare interioara potrivita. Datorita organizarii perfecte, munca este sensibil usurata. Sticlele sunt depozitate in siguranta si sunt disponibile imediat. Posibilele extrageri mai late va ofera spatiu suplimentar (de ex pentru tocatoare de lemn).

Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum8 Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum6

Suport AMBIA-LINE pentru farfurii – pana la 12 farfurii sunt stocate in siguranta si pot fi transportate usor, de exemplu la masa. Suportul de farfurii se poate regla la diferite dimensiuni de farfurie.

Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum9 Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum10

AMBIA-LINE pentru tacamuri de lucru si dispozitiv de taiat folie – pentru ca fiecare actiune sa fie una precisa, telurile dispozitivele de curatat legume si polonicele sunt depozitate in mod organizat. Cu dispozitivul de taiat folie aceasta se poate exrage fara pliuri si se poate taia curat.

Pana la 9 cutite se pot depozita ordonat si curat in suportul de cutite. Materialul plastic de inalta calitate si otelul inoxidabil cu acoperire anti-amprenta rezista oricarei lame.

AMBIA-LINE pentru toate accesoriile din baie – ordinea tranforma baia intr-o oaza de relaxare. Rama din materiale durabile rezista si la umiditate crescuta a aerului.

Prosoapele, lotiunile, flacoanele sunt ordonate corect. Ramele se pot curata pur si simplu cu o laveta umeda.

Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum2 Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum3

 AMBIA-LINE pentru garderoba – camasile si butonii pot fi usor ordonati. Datorita vizibilitatii crescute cravata potrivita pentru urmatoarea intalnire e usor de gasit.

Sertare Legrabox5 Compartimentari_sertare_Ambia-Line_Blum11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation